Cardbi B imala je problema s dekoltem i grudima na koje čini se, nije računala.

Galerija


Američka reperica Cardi B ukrala je show na zabavi diskografa Clivea Davisa koja se tradicionalno održava uoči dodjele glazbene nagrade Grammy u Los Angelesi.

Vezani članci Kulture Kiari - 6 Dvogodišnjakinja u tri dana sakupila više od 700.000 pratitelja na Instagramu: Ništa čudno s obzirom tko su joj roditelji Cardi B i Offset Šuškalo se da je supruga ostavila jer ju je varao, no obožavateljima je sada objasnila sve te kaže da joj podrška ne treba

27-godišnja glazbenica koja svojim hitovima osvaja vrhove top ljestvica, javno je priznala da je povećala grudi u nekliko navrata, a to je definitivno bilo i više nego vidljivo dok je šetkarala crvenim tepihom i pokušvala se nositi s problemčićima koje su joj one uzrokovale.

Naime, uska ružičasta haljina koju je odijenula više je otkrivala nego sakrivala, a Cardi je bujni dekolte jedva obuzdala. Rukama je morala pridržavati grudi da joj ne ispadnu i da ne pokaže previše, a u tome joj je pomogao i njezin suprug, 28-godišnji reper Offset u čijem se društvu pojavila. Ipak, to ih nije omelo da poziraju kamerama kao pravi profesionalci svoje branše, kao ni da razmjenjuju nježnosti i poljupce.

Cardi je nedavno pažnju plijenila i na jednom pariškom modnom događanju gdje se pojavila u prozirnom kombinezonu i donjem rublju, a na glavi je nosila čudnu masku pa su mnogi zaključili da je to jedno od njezinih najbizarnijih izdanja.

No čini se kako Cardi uvijek ima skrivenog asa u rukavu ili dekolteu pa jedva čekamo vidjeti čime će nas sljedeći puta iznenaditi.  

Pripreme za važnu noć: Slavna plavuša uhvaćena u izdanju u kojem je nismo navikli često vidjeti