Ludo zaljubljene

Došle su gledati teniski meč, no čitavo vrijeme nisu skidale ruke jedna s druge

Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Instagram) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne (Foto: Profimedia) +0 Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Galerija

Cara Delevingne i Ashley Benson na US Openu pratile su žensko finale.

Djevojke su nedavno izmijenile bračne zavjete u Las Vegasu za svega 200-njak dolara.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) rijetko se odvajaju S njime je brzo preboljela bivšu suprugu i ne mogu obuzdati strasti ni u javnosti kad su skupa

Cara Delevingne i Ashley Benson više ne skrivaju kako su ludo zaljubljene, a nedavno su u Gradu grijeha okrunile svoju vezu brakom.

Ipak , djevojke su tek u lipnju službeno potvrdile da se vole, a vezu su od znatiželjne javnosti skrivale čak godinu dana.

"Bolja sam kad sam zaljubljena", nedavno je otkrila 27-godišnja manekenka i glumica Delevingne koja je sa svojom partnericom pratila žensko finale slavnog US Opena, no više od meča Serene Williams, djevojka je zanimalo izmjenjivanje nježnosti na tribinama.

Tako su manekenka i 2 godine starija glumica pola meča provele u ljubakanju, a osmijesi na njihovim licima govore dovoljno.

"Nikada se nisam ničega sramila, no nikad prije nisam bila u vezi koja je bila toliko javna ili u kojoj sam imala potrebu objavljivati zajedničke fotografije. Ne želim da ljudi misle da se nečega sramim. Ova je veza drugačija", otkrila je Cara u nedavnom intervjuu.

Manekenka i zvijezda serije "Slatke male lažljivice" još ranije su se deklarirale kao biseksualke.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene