Cara Delevingne i Ashley Benson na US Openu pratile su žensko finale.

Galerija


Djevojke su nedavno izmijenile bračne zavjete u Las Vegasu za svega 200-njak dolara.

Vezani članci Cara Delevingne i Kaia Gerber Nisu skidale ruke jedna s druge: Kći slavnog supermodela i njezina kolegica samo su prijateljice ili? Ashley Benson Ne odvaja se od novog dečka nakon što se rastala od slavne manekenke koju je ljubila godinama

Cara Delevingne i Ashley Benson više ne skrivaju kako su ludo zaljubljene, a nedavno su u Gradu grijeha okrunile svoju vezu brakom.

Ipak , djevojke su tek u lipnju službeno potvrdile da se vole, a vezu su od znatiželjne javnosti skrivale čak godinu dana.

"Bolja sam kad sam zaljubljena", nedavno je otkrila 27-godišnja manekenka i glumica Delevingne koja je sa svojom partnericom pratila žensko finale slavnog US Opena, no više od meča Serene Williams, djevojka je zanimalo izmjenjivanje nježnosti na tribinama.

Tako su manekenka i 2 godine starija glumica pola meča provele u ljubakanju, a osmijesi na njihovim licima govore dovoljno.

"Nikada se nisam ničega sramila, no nikad prije nisam bila u vezi koja je bila toliko javna ili u kojoj sam imala potrebu objavljivati zajedničke fotografije. Ne želim da ljudi misle da se nečega sramim. Ova je veza drugačija", otkrila je Cara u nedavnom intervjuu.

Manekenka i zvijezda serije "Slatke male lažljivice" još ranije su se deklarirale kao biseksualke.

Najbogatija Srpkinja i supruga ruskog tajkuna sišla s 400 milijuna dolara vrijedne jahte za šetnju Stradunom