Ne skriva sreću

Ljubila je više žena od nekih slavnih frajera, a smirila ju je samo jedna – novopečena supruga

Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Cara Delevingne (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) +0 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Galerija

Cara Delevingne i Ashley Benson u lipnju ove godine potvrdile su da su zajedno.

Slavna manekenka i glumica prošlog se mjeseca udala za djevojku, glumicu Ashley Benson.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Prva godišnjica Slavna manekenka i glumica nakon godinu dana nagađanja priznale da su u ljubavnoj vezi

Cara Delevingne i zvijezda serije "Slatke male lažljivice" vezu su potvrdile u svibnju ove godine, iako se još prije godinu dana šuškalo kako među njima postoji više od prijateljstva.

Vijesti o zarukama uslijedile su ubrzo nakon toga, a vjenčanje je održano u strogoj tajnosti početkom kolovoza. Djevojke su sudbonosno da izrekle u jednoj od kapelica u Las Vegasu, a vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Cijena intimne ceremonije iznosila je 245 britanskih funti, a zavjete su izmijenile pred najbližim prijateljima.

"Bile su sigurne u ono što rade i bile su sigurne što znače jedna drugoj", izjavio je Michael Kelly, vlasnik kapelice. I sama plavokosa manekenka priznala je kako je bolja osoba kad je zaljubljena, a čini se kako je u Ashley pronašla sve što je htjela.

Cara je u prošlosti ljubovala s brojnim poznatim ženama, među kojima su Miley Cyrus, Rita Ora, Michelle Rodriguez i Paris Jackson, ali i s nekim muškarcima, dok je Ashley također ljubovala s oba spola, no njezine veze nisu bile toliko popraćene u medijima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Da joj brak godi, manekenka je dokazala nedavno u New Yorku dolazeći na set showa slavnog Jimmyja Fallona u maloj crnoj haljini sa zanimljivim detaljima i prozirnim dijelovima koja je savršeno istaknula njezinu liniju.

Cara u privatno vrijeme njeguje pomalo dječački stil, pa nas je ovo izdanje ugodno iznenadilo te podsjetilo na to koliko dobro izgleda u haljinama. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +6 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Htjela je da svi gledaju u njezine isklesane trbušnjake, no pažnju je privuklo nešto malo intimnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene