Caprice Bourret nije skidala zaštitnu masku dok se sunčala u parku u Londonu, a čitala je knjigu o dijeti i zaustavljanju starenja.

Galerija


Manekenka i poduzetnica Caprice Bourret u nedjelju je privlačila poglede u parku u Londonu svojim seksi tijelom. 

Naime, Caprice se skinula u cvjetni bikini u londonskom parku, a imala je i zaštitnu masku za lice sa istim uzorkom. Manekenka se sunčala i usput čitala knjigu "The Alkaline Cure: The 14 Day Diet and Anti-ageing Plan". Bourret je u 49. godini pokazala zavidnu liniju, a jednom je rekla da je to zahvaljujući organskoj prehrani i vegetarijanstvu.

Inače, Bourret je u posljednje vrijeme privlačila pozornost promjenama na svom licu. Nestale su njezine bore i podočnjaci, a ona opovrgava da je bila na botoksu i faceliftingu. Ipak, vidljivo je da to nije lice manekenke koja je bila na više od 250 naslovnica magazina, među kojima su Vogue, Maxim, GQ i Cosmopolitan.

Bila je na listama najljepših žena svijeta, a svojedobno je rekla da su ju prvo ljutile tvrdnje da je bila plastičnim operacijama, no onda ih je počela shvaćati kao komplimente. Istaknula je da ima odlične gene, pa joj je zato koža tako blistava i glatka. 

Gol i tetoviran svima zapeo za oko: O njegovoj pojavi na prosvjedima u SAD-u ne prestaje se pričati