sunčanje s maskom

Skinula se u minijaturni bikini usred parka i pohvalila se utegnutim tijelom u 49. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Caprice Bourret nije skidala zaštitnu masku dok se sunčala u parku u Londonu, a čitala je knjigu o dijeti i zaustavljanju starenja.

Manekenka i poduzetnica Caprice Bourret u nedjelju je privlačila poglede u parku u Londonu svojim seksi tijelom. 

Naime, Caprice se skinula u cvjetni bikini u londonskom parku, a imala je i zaštitnu masku za lice sa istim uzorkom. Manekenka se sunčala i usput čitala knjigu "The Alkaline Cure: The 14 Day Diet and Anti-ageing Plan". Bourret je u 49. godini pokazala zavidnu liniju, a jednom je rekla da je to zahvaljujući organskoj prehrani i vegetarijanstvu.

Inače, Bourret je u posljednje vrijeme privlačila pozornost promjenama na svom licu. Nestale su njezine bore i podočnjaci, a ona opovrgava da je bila na botoksu i faceliftingu. Ipak, vidljivo je da to nije lice manekenke koja je bila na više od 250 naslovnica magazina, među kojima su Vogue, Maxim, GQ i Cosmopolitan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boys wanted to clap for the NHS tonight a topic we talk about frequently in our household ... they will always be our hero’s... appreciated and loved ... stay safe ❤️❤️❤️💋💋💋🥰

A post shared by Caprice Bourret Official (@capricebourret) on

Bila je na listama najljepših žena svijeta, a svojedobno je rekla da su ju prvo ljutile tvrdnje da je bila plastičnim operacijama, no onda ih je počela shvaćati kao komplimente. Istaknula je da ima odlične gene, pa joj je zato koža tako blistava i glatka. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks (Foto: Getty) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) +2 Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Celebrity Gol i tetoviran svima zapeo za oko: O njegovoj pojavi na prosvjedima u SAD-u ne prestaje se pričati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene