Pogledajte galeriju

Koja ljepotica je imala najbolji dekolte?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na otvorenju filmskog festivala u Cannesu mogle su se vidjeti prekrasne glumice i njihove lijepe haljine, ali ove ljepotice jednostavno su svima oduzimale dah!

Filmski festival u Cannesu održava se po 66. put, a otvoren je u srijedu navečer svečanim pojavljivanjem slavnih zvijezda iz svijeta filma na crvenom tepihu.

Pogledaj i ovo showbuzz Cannes 2013. Glumica u izazovnom izdanju otkrila tetovažu - iznad guze!

Tako su se brojne ljepotice poput Cindy Crawford, Vahine Giocante, Julianne Moore, Frederique Bel, Carey Mulligan, Nicole Kidman, Fan Bingbing, Zhang Yuqi te Georgije May Jegger crvenim tepihom prošetale u stilu 1920-ih godina i svojim seksipilnim haljinama, a to sve zahvaljujući filmu 'Veliki Gatsby' koji je vratio glamur na crveni tepih. Naime, radnja filma odvija se u 1920-im godina, a upravo ovim filmom otvoren je i festival.

>> Besprijekorna i u 48-oj!

Elegantna kao i uvijek, bila je Nicole Kidman koja je odabrala haljinu na kojoj je svaki detaljčić ručno šivan, a pored nje većina žena izgledala je - bezlično. Ne moramo ni isticati kako je svojim savršenim osmijehom dodatno privlačila pažnju dok se dobro raspoložena šetala crvenim tepihom te pozirala na pozornici tijekom otvaranja festivala u društvu kolega

Jedna od najljepših zasigurno je i Cindy Crawford. Iako je već u 48. godini, Cindy bi na stasu i izgledu zavidile i brojne 20-godišnjakinje. Naime, Cindy je odjenula usku i dugačku bijelu haljinu u stilu 1920-ih godina, a svoj bujni dekolte je elegantno istaknula u ovoj hlajini ukrašenoj zlatnim detaljima. Prilikom njezinog pojavljivanja na crvneom tepihu aposlutno sve kamere bile su uperene u nju.

Ne smijemo zaboraviti ni na zvijezdu Azije - Zhang Yuqi koja je došla u zelenoj kreaciji prekrasnog kroja. A raskoš ove ljepotice - točnije kreacije pokazala je i sama Fan prilikom šetnje crvenim tepihom. Kao da je pobjegla iz bajke!

I zvijezda večeri na kraju - Carey Mulligan pojavljuje su u filmu o 'Velikom Gatsbyju', a za premijeru je odjenula kreaciju puderaste boje koja se savršeno stopila s njezinim svijetlim tenom i plavom kosom. Iako je isticala njezine grudi i otkrila da ne nosi grudnjak, Carey je uspjela zadržati izgled nevinašca jer je na sebi imala minimalno make-upa i maksimalno seksi crveni ruž!

Koja je vama ljepotica najbolje izgledala? Ostavite svoj glas u našoj anketi!

U Cannesu je najbolje izgledala:

  • Carey Mulligan
  • Cindy Crawford
  • Zhang Yuqi
  • Nicole Kidman

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene