Još jedan Victoria's Secret anđeo očekuje svoje prvo dijete. Prvo smo pisali o Behati Prinsloo, a sada je došao red na Candice Swanepoel.


Još jedan Victoria's Secret anđeo je trudan. Ovoga puta radi se o prekrasnoj Australki Candice Swanepoel. Prošle godine se zaručila za dugogodišnjeg dečka, brazilskog modela, Hermanna Nicolija, a nedavno se saznalo kako je Candice već tri mjeseca trudna.

Vezani članci Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Oni su par u koji baš svi gledaju: Između njih je 20 godina razlike, ali to im nikad nije predstavljalo problem Fantasy Bra Miranda Kerr (Foto: Profimedia) One su imale čast nositi seksi grudnjake vrijedne milijune dolara, a koja je to odradila najbolje?

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana pisali smo o tome kako anđelica i model Behati Prinsloo očekuje svoje prvo dijete s pjevačem Adamom Levineom, frontmenom popularnog benda Maroon 5. Inače, Behati i Candice su jako dobre prijateljice s još jednom anđelicom, Rosie Huntington-Whiteley. Ona se u siječnju zaručila za britanskog glumca Jasona Stathama. Sada je samo još ostao red na Rosie, a čini se kako će Victoria's Secret morati održati audiciju za nove anđele.