Još jedan Victoria's Secret anđeo očekuje svoje prvo dijete. Prvo smo pisali o Behati Prinsloo, a sada je došao red na Candice Swanepoel.


Još jedan Victoria's Secret anđeo je trudan. Ovoga puta radi se o prekrasnoj Australki Candice Swanepoel. Prošle godine se zaručila za dugogodišnjeg dečka, brazilskog modela, Hermanna Nicolija, a nedavno se saznalo kako je Candice već tri mjeseca trudna.

Vezani članci Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Možda nije tipična ljepotica, no ona je jedina uspjela smiriti okorjelog zavodnika i slamatelja ženskih srca Kate Upton (Foto: Profimedia) Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana pisali smo o tome kako anđelica i model Behati Prinsloo očekuje svoje prvo dijete s pjevačem Adamom Levineom, frontmenom popularnog benda Maroon 5. Inače, Behati i Candice su jako dobre prijateljice s još jednom anđelicom, Rosie Huntington-Whiteley. Ona se u siječnju zaručila za britanskog glumca Jasona Stathama. Sada je samo još ostao red na Rosie, a čini se kako će Victoria's Secret morati održati audiciju za nove anđele.