Candice Swanepoel objavila fotografije u bikiniju s egzotične lokacije na kojoj uživa, a usput reklamira i svoj ekološki prihvatljivi brend.

Galerija


Proslavljena manekenka i anđelica Victoria's Secreta Candice Swanepoel na Instagramu se pohvalila svojom impresivnom figurom objavivši nove fotografije u minijaturnom bikiniju.

Vezani članci Candice Swanepoel Vladarica modnih pista i u najležernijem izdanju ukrade pažnju, ovoga puta svi pogledi bili su usmjereni na njezine duge noge Candice Swanepoel Na modnim je pistama od 15. godine kad su je spazili na tržnici, a božanstveno tijelo ovog je puta pokazala u novom mini bikiniju

32-godišnja Candice viđena je kako se opušta na nepoznatoj egzotičnoj lokaciji, a spojila je ugodno s korisnim pa odradila i nekoliko snimanja za svoju modnu marku Tropic of C. Čini se kako stvarno uživa nakon što je jedva dočekala smirivanje situacije s pandemijom koronavirusa u SAD-u.

"Ljeto koje smo jedva čekali je stiglo", napisala je uz najnovije fotografije koje možete pogledati ovdje. 

U dizajnerske vode bacila je 2018. godine, a naglasak svake kolekcije nalazi se na korištenju recikliranih materijala i otpada prikupljenog s raznih odlagališta kao i onog koje nažalost završi u oceanima. Zanimljivo je i da se velik dio stvari koje dizajnira ponovno može reciklirati.

Candice se proslavila suradnjom s nekima od najvećih modnih kuća današnjice, između ostalih s Givenchyjem, Versaceom i Guessom, a iako je najpoznatija kao anđelica Victoria's Secreta nosila je modne revije i za brojne druge dizajnere.

Paparazzi ju prate u stopu kamo god pošla pa su ju nedavno snimili na plaži u Meksiku bez gornjeg dijela bikinija, nakon čega je i sama ubrzo na Instagramu objavila fotografiju na kojoj leži na pješčanoj plaži potpuno gola.

Manekenstvom počela baviti sa samo 15 godina, a agent za modele primijetio ju je na tržnici u gradu Durbanu, gdje se školovala u internatu. Svoju vitku liniju duguje baletu, kojim se bavi od djetinjstva, a do danas je izgradila zavidnu karijeru i još nema u planu odustati od nje.

Ponosna je majka dvojice sinova Anacea i Ariela koje je dobila s bivšim partnerom i manekenom Hermannom Nicolijem s kojim je vezu prekinula 2017. godine, a koliko je poznato nakon toga njezino srce nitko nije ponovno uspio osvojiti.  Prekinuli su nakon 14 godina, a upoznali su se i zaljubili u Parizu kada je ona imala 17 godina, a on 23. Zaručili su se 2015. godine, no svemu je navodno presudila prevelika udaljenost zbog poslova. 

Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

Nakon teških prizora objavljena nova snimka u kojoj se obožavani Chandler slomio do kraja, evo tko ga je od prijatelja prvi utješio