Jedna od najljepših žena na svijetu Candice Swanepoel očekuje svoje drugo dijete. Njezina objava mnoge je ostavila u nevjerici.

Galerija


Predivna Candice Swanepoel uskoro će po drugi puta postati majka. Sretnu vijest Viktorijina anđelica potvrdila je na svojim društvenim mrežama i mnoge ostavila u nevjerici.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Facebook) Ella Dvornik na presladak način najavila prinovu u obitelji: "Više ljubavi, manje sna" Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Mislili su da se neće oporaviti od razvoda, a ona godinu dana kasnije čeka dijete s drugim

"Božić je stigao ranije", napisala je Candice uz fotografiju na kojoj pozira u zelenoj haljini s rukama na trbuhu. Njezini brojni obožavatelji isprva su mislili da je riječ o šali s obzirom na to da je još prije tri tjedna Candice nosila reviju donjeg rublja bez da je itko mogao pretpostaviti da je ponovno u drugom stanju.

Slavnoj ljepotici ovo će biti drugo dijete. S dugogodišnjim partnerom Hermannom Nicolijem već ima jednogodišnjeg sinčića Anaca.

 

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on