Jedna od najljepših žena na svijetu Candice Swanepoel očekuje svoje drugo dijete. Njezina objava mnoge je ostavila u nevjerici.

Galerija


Predivna Candice Swanepoel uskoro će po drugi puta postati majka. Sretnu vijest Viktorijina anđelica potvrdila je na svojim društvenim mrežama i mnoge ostavila u nevjerici.

Vezani članci Candice Swanepoel - 2 Mami uzdahe golišavim fotkama, a nakon prekida duge veze s mladenačkom ljubavi samuje već neko vrijeme Anamarija Brkić - 6 Domaća dizajnerica u trudnoći ostala bez doma i morala zatvoriti dućan: "Želim vjerovati da je sve loše iza nas"

"Božić je stigao ranije", napisala je Candice uz fotografiju na kojoj pozira u zelenoj haljini s rukama na trbuhu. Njezini brojni obožavatelji isprva su mislili da je riječ o šali s obzirom na to da je još prije tri tjedna Candice nosila reviju donjeg rublja bez da je itko mogao pretpostaviti da je ponovno u drugom stanju.

Slavnoj ljepotici ovo će biti drugo dijete. S dugogodišnjim partnerom Hermannom Nicolijem već ima jednogodišnjeg sinčića Anaca.

 

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on