Prekid ili glasine?

Njezino božanstveno tijelo donedavno je bilo rezervirano za njezinu mladenačku ljubav, no više nije tako

Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel i Hermann Nicoli (Foto: Profimedia) Candice Swanepoel i Hermann Nicoli (Foto: AFP) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: Instagram) Candice Swanepoel (Foto: AFP) Candice Swanepoel (Foto: AFP) +0 Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Galerija

31-godišnja Candice Swanepoel poznata je kao anđelica Victoria's Secreta, ali i kao dizajnerica kupaćih kostima.

Ona je jedna od najljepših žena svijeta i najzaposlenijih manekenki, a tek joj je 31 godina.

Pogledaj i ovo Candice Swanepoel (Foto: AFP) Ljubav ne blijedi Jedna od najljepših žena na svijetu ludo je zaljubljena u istog muškarca od svoje 17. godine

Plavokosa Candice Swanepoel prava je anđelica. Prelijepo lice, nestvarna kosa, savršene proporcije, sve ju je to dovelo na sam modni vrh, a u zvijezde su ju vinula i krila koja joj je davnih godina dao Victoria's Secret.

Niti jedna revija najpoznatijeg donjeg rublja na svijetu koja je prošla bez nje zbog njezina dva blažena stanja nije bila ista kao onda kada je pistom hodala ta zanosna Južnoafrikanka.

Iako je još uvijek aktivna u manekenskom svijetu, Candice je 2018. godine lansirala vlastitu liniju donjeg rublja Tropic of C koju vjerno reklamira, jer tko to može bolje od nje.

Ljepotica je nedavno na Instagramu izbacila i najnovije fotografije svoje linije, no manje se gledalo u modele, a puno više u njezinu liniju, koju je brzo vratila nakon rođenja drugog sina u lipnju 2018. godine.

Podsjetimo, Candice je 2005. godine u Parizu upoznala zaručnika, brazilskog manekena Hermanna Nicolija, s kojim se zaručila nakon 10 godina ljubavi. Njoj je tada bilo 17, a njemu 23 godine. Prvog sina Anacana par je dobio krajem 2016. godine, a sin Ariel stigao je 2 godine kasnije.

Iako su slovili za jedan od najstabilnijih parova, od sredine 2018. godine šuška se kako par više nije zajedno. Kao prvo, Nicolija nema na njezinim fotografijama od rujna 2017. godine, a par se i prestao pratiti na Instagramu. Također, kada je ljepotica u to vrijeme odgovarala na privatna pitanja obožavatelja, otkrila je da je slobodna, no nije željela otkrivati više detalja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Ipak, treba uzeti i u obzir da je par od početka vrlo tajnovit kada se radi o njihovu odnosu, brazilskog ljepotana rijetko se moglo vidjeti na njezinim revijima, kraj nje na crvenim tepisima ili na njezinim društvenim mrežama, pa vjerojatno samo oni znaju što se točno događa.

Dotad, svi smrtnici mogu uživati u pogledu na njezino božanstveno tijelo. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) Pete Doherty (Foto: Profimedia) +5 Moss Doherty (Foto: Profimedia) Celebrity Godinama si uništava život pred očima javnosti, a na dno je povukao i slavnu manekenku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene