Can Yaman i Diletta Leotta posljednjih tjedana dijele zajedničke fotografije zbog kojih neki vjeruju da su zajedno.

Galerija


Can Yaman (31) objavio je početkom veljače fotografiju s Dilettom Leottom (29) sa streljane u Italiji i potaknuo nagađanja da su u vezi. 

Vezani članci Elettra Lamborghini i Diletta Leotta Popularna novinarka objavila fotku pa izazvala pravu pomutnju na Instagramu: "Tko je zumirao?" Diletta Leotta (Foto: Instagram) Vladarica travnjaka seksi tijelom zapalila tribine i navijačima pomutila razum

"Opasan par", napisao je turski glumac pokraj fotografije. Can i atraktivna talijanska voditeljica su nastavili dijeliti zajedničke slike na Instagramu. Na nekima od njih su pozirali pokraj konja dok na jednoj izgleda kao da se spremaju poljubiti i Diletta je primila Yamanovu bradu. 

Na objavama od Cana su zabranjeni komentari, no na Leottinim nisu pa su pratitelji istaknuli na romantičnoj slici da je sve što trebaju ljubav i prikupljeno je više od 600.000 lajkova.

Turski ljepotan je, kako su pisali talijanski mediji, došao u Italiju zbog snimanja reklame za tjesteninu i trebao bi uskoro krenuti snimati seriju "Sandokan". Uvjereni su da su fotografije glumca i voditeljice samo dobar marketinški trik, a ne dokaz nove ljubavi. 

Inače, voditeljicu su ranije povezivali sa Zlatanom Ibrahimovićem, a prošle godine je prekinula boksačem s Scardinom Danieleom Torettom.

Yaman je pridobio simpatije gledatelja u serijama "Između dvije vatre" i "Džan". Iako je diplomirao pravo, Yaman je shvatio da se ne vidi u karijeri odvjetnika i uskoro je zaigrao prve uloge, a mnoge su obožavateljice sretne jer je otkrio da je baš gluma za njega.

Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa

Glumac se ne odvaja od mlade ljepotice koja mu je pomogla preboljeti bračni krah, a i svi ostali joj se dive