Otkriveni novi detalji

Camilla aferu s Charlesom započela iz osvete: "Vrijeme je da ga naučim lekciju"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Camilla Parker možda nikada ne bi završila s princem Charlesom da ju suprug nije prevario.

Ljubavni život princa Charlesa i vojvotkinje Camille ne prestaje intrigirati javnost. Svako malo u javnost isplivaju novi detalji njihove burne ljubavi. U novoj knjizi "The Duchess: The Untold Story" engleska novinarka i spisateljica Penny Junor otkrila je kako su Charles i Camilla doista završili zajedno. Camilla je, prema onome što je objavljeno, samo htjela očitati lekciju svom tadašnjem suprugu Andrewu Parkeru Bowlesu. I to nakon što je saznala za njegovu aferu s prinčevom sestrom, princezom Ann koja se dogodila 1970-ih godina. Camilla se tada odlučila osvetiti Andrewu na jednako bolan način.

Pogledaj i ovo Kraljevska obitelj na Božić - 11 Svi su se okupili Kraljevska obitelj već je tradicionalno proslavila Božić na omiljenom mjestu pokojne kraljice, a okupljene je dolaskom iznenadio i jedan omraženi član obitelji!

S princem Charlesom upoznala ju je prijateljica Lucia Santa Cruz. "Kada ju je ugledao odmah je znao da je posebna. Zadivila ga je svojim izgledom. Ona je pak pomislila "Andrew je trenutno s princezom Anna pa je vrijeme da ga naučim lekciju". Nedugo nakon toga upustila se u aferu s Charlesom. Nikada nije mislila da će njihov odnos potrajati. Samo se htjela zabaviti i napraviti muža ljubomornim", piše u knjizi čije dijelove prenosi news.com.

Ipak, sudbina ju je iznenadila pa je tako njihova romansa okrunjena brakom 2005. godine. Detalje njihove ljubavi Junor je otkrila u svojoj posljednjoj knjizi koju je odobrila i sama Camilla.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene