Nisu prva šuškanja

ZNA SE TKO JE POKUŠAO rastaviti kraljevski par

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako šuškanja o Camillinoj navodnoj ljubomori postaju sve jača. Ovaj put su detalji te ljubomore izneseni u knjizi 'Game of Crowns'.

Mnoštvo je knjiga napisano koje razotkrivaju nepoznate detalje vezane uz najpoznatiju kraljevsku obitelj, a najnovijom knjigom 'Game of Crowns' autora Christophera Andersena, Camilla Parker-Bowles neće biti zadovoljna. Naime, autor tvrdi kako je vojvotkinja od Cornwalla pokušala, te skoro i uspjela razdvojiti princa Williama i Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

U knjizi je napisano kako je Camilla bila 'zgrožena time što je sva pažnja bila usmjerena na Williama i Kate' onda kada je ona davala sve od sebe da se svidi britanskoj javnosti, koja ju je krivila za smrt voljene princeze Diane. Ovo nije prvi put da se šuška kako Camilla zna biti vrlo ljubomorna.

Camilla je navodno nagovarala princa Charlesa da uvjeri Williama, koji je tada bio nesiguran što bi se tako mlad mogao oženiti, kako treba prekinuti s Kate. Charles, pod jakim Camillinim utjecajem upravo to je i napravio, te je tako mladi par 2007. prekinuo. No, ovaj pokušaj joj nije uspio, jer šest tjedana kasnije Kate i William su se pomirili, a danas imaju i svoju prekrasnu obitelj.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene