Obitelj vojvotkinje Meghan priuštila joj je pravu dramu pred dan iz snova.

Galerija


Kraljevsko vjenčanje i dalje je aktualna tema. Naime, polako se analiziraju svi detalji svadbe, a posebno je intrigantna obiteljska drama Meghan Markle. Zasjenila je skoro situacija i Meghanin veliki dan. Marklein otac Thomas otkazao je dolazak na ceremoniju, polusestra ju je 'popljuvala' u svakom mediju koji joj je platio medijski istup, a od svih podržala ju je jedino majka Doria.

Vezani članci Princ Charles i princ Harry Princ Harry uhvaćen u laži! Opri Winfrey je tvrdio da ga je obitelj "odsjekla", no prava istina je isplivala na vidjelo Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry pristao je na intervju kojim je šokirao svoju obitelj dan nakon što je saznao vijest koja ga je naljutila

Britanskim novinarima stoga je zlata bio vrijedan komentar Camille Parker-Bowles, koja je otkrila da su svi bili jako zabrinuti zbog događaja koji su prethodili vjenčanju. "Svi smo se pitali što je sljedeće, što se još može dogoditi. Srećom, sve je na kraju ispalo dobro. Bio je to prekrasan dan", rekla je Camilla.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP PHOTO / THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX / ALEXI LUBOMIRSKI)