Camilla Parker Bowles snimljena kako smiješno namiguje prilikom posjeta američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Galerija


Britanska vojvotkinja od Cornwalla Camilla Parker Bowles postala je viralna senzacija nakon što je uhvaćena kako namiguje kamerama prilikom susreta nje i princa Charlesa s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom prvom damom Melanijom Trump.

Vezani članci Sudar (Foto: Screenshot/YouTube) Policijska potjera završila na prvom semaforu, pogledajte spektakularan rasplet Simon Charles Dorante-Day (Foto: Facebook) Skandal trese Veliku Britaniju: Tvrdi da je prinčev izvanbračni sin, kraljevska obitelj sve je pokušala zataškati?

Nakon privatnog ručka s kraljicom Elizabetom, predsjednik i prva dama susreli su se s princom i vojvotkinjom na popodnevnom čaju, a kamere su zabilježile urnebesnu Camillinu reakciju dok u prolazu namiguje zasad neimenovanoj osobi. 

Video se vrlo brzo proširio društvenim mrežama, nastali su brojni memeovi, a mnogi su ga nazvali najboljim od Trumpova posjeta Velikoj Britaniji, pogotovo jer britanska javnost nije navikla vidjeti Camillu takvog raspoloženja. 

Iako, u istoj bi se kategoriji bez problema mogli naći Trumpovo sramoćenje i neprimjereno ponašanje pred kraljicom Elizabetom kojim je prekršio strogi kraljevski protokol.

Žene diljem svijeta godinama ga obožavaju, ali on još od 2009. ima oči za samo jednu damu