Teška vremena

Shrvana Camilla rasplakala se pred kamerama, suze nije mogla zaustaviti, a emocije nije skrivao ni princ Charles

Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) +0 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Galerija

Princ Charles i Camilla Parker Bowles posjetili su ukrajinsku zajednicu u Velikoj Britaniji, a ona nije mogla suspregnuti suze tijekom čitavog posjeta.

Britanski princ Charles i njegova supruga Camilla Parker Bowles iskazali su svoju podršku Ukrajini te su posjetili njihovu zajednicu u Velikoj Britaniji. "Molimo za vas", rekla je kratko vojvotkinja od Cornwalla te je gotovo čitav svoj posjet plakala.

Pogledaj i ovo showbuzz Misteriozna priča Ovo je navodna kći Vladimira Putina, kažu da lice skriva zbog logičnog razloga, a zadnjih pola godine nitko ne zna gdje je

Britanski Express prenosi kako su Camilla i Charles zapalili svijeće u ukrajinskoj katedrali kako bi im pokazali podršku, a emocije zbog ruske invazije nisu skrivali.

Charles je istaknuo i veliku hrabrost brojnih Ukrajinaca koji se suprotstavljaju Vladimiru Putinu te brane svoju državu od agresora. "Moram naglasiti da smo moja supruga i ja dirnuti svime što smo čuli tijekom našeg posjeta ukrajinskoj zajednici", rekao je nasljednik britanske krune.

"Svi smo uz vas u ovim kriznim vremenima", zaključio je.

Princ William i Kate Middleton također su pokazali svoju solidarnost s ukrajinskim narodom, a komentirali su kako su imali privilegiju prije dvije godine upoznati ukrajinskog predsjednika i njegovu suprugu. Upravo oni su im ispričali sve o budućnosti svoje zemlje, a nadaju se kako će rat što prije završiti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć je bila oličenje ljepote i uspjeha, a danas je beskućnica koja bosa traži hranu po smeću

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene