najbolje za oboje

Nakon nedavnih žestokih napada Camilla je donijela važnu odluku za svoj odnos s princem Charlesom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camilla Parker posljednjih godina bila je manje omražena u javnosti, no nedavno je naišla na nove negativne komentare zbog činjenica o njezinoj vezi s princem Charlesom.

Camilla Parker (73) pazit će da ostane u pozadini kada princ Charles (72) postane kralj jer ju neki obožavatelji kraljevske obitelji i dalje smatraju osobom koja je uništila pokojnu princezu Dianu

Pogledaj i ovo Kraljevska obitelj na Božić - 11 Svi su se okupili Kraljevska obitelj već je tradicionalno proslavila Božić na omiljenom mjestu pokojne kraljice, a okupljene je dolaskom iznenadio i jedan omraženi član obitelji!

Kako piše Daily Mail, tako tvrdi pisac Clive Irving, autor nadolazeće knjige "The Last Queen: Elizabeth II's Seventy-Year Battle to Save the House of Windsor". Irving je objasnio da će se vojvotkinja od Cornwalla truditi ne isticati dok njezin suprug jednom zasjedne na britanski tron. 

Camilla se dodatno uvjerila da je to pametan potez nakon što je nedavno doživjela žestoke napade na internetu. Naime, velik dio javnosti razbjesnio se jer je u seriji "Kruna", koja govori o zbivanjima o kraljevskoj obitelji, pogrešno prikazano da je vojvotkinja bila cijelo vrijeme imala aferu s princem Charlesom dok je on bio u braku s princezom Dianom. 

Camilla i njen suprug inzistiraju da je to pogrešno i da su svoju vezu obnovili 1986. kada je njegov odnos s Dianom već bio nepopravljivo uništen. Vjenčali su se 2005. i vojvotkinja je odlučila da neće zasjeniti princa Charlesa u nijednom trenutku nego će ga pratiti u sjeni.

Stručnjaci za kraljevsku obitelj su kritizirali seriju "Kruna" tvrdeći da je podbačaj u prikazivanju istine, dok je dosta gledatelja činjenice iznesene u njoj uzelo kao stvarne, zbog čega su počeli kritizirati i napadati Camillu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan +0 Maja Šuput Celebrity Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene