Leonardo DiCaprio i Camila Morrone u vezi su od 2017. godine.

Galerija


Nije tajna da slavni Oskarovac skriva privatni život kao zmija noge.

Vezani članci Leonardo DiCaprio - 2 Ponašanje oskarovca koje se rijetko viđa: Držao malenu rođakinju na ramenima dok se ona igrala s njegovom kosom Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Nitko nije vjerovao u njih jer je ona 22 godine mlađa, ali njihova je ljubav sve jača

Tako se zna da je 44-godišnjak Leonardo DiCaprio dosad ljubio brojne dugonoge manekenke, no niti jedna ga nije uspjela predugo zadržati.

Najduže je proveo s Brazilkom Gisele Bündchen, ukupno 7 godina te s Izraelkom Bar Refaeli, 5 godina, a od 2017. godine ljubi 22 godine mlađu glumicu i manekenku Camilu Morrone od koje se ne odvaja, no još uvijek nema riječi o zarukama.

Naime, otkad je 1997. godine postigao svjetsku slavu s filmom "Titanic", Leonardo je imao brojne veze i avanture, no nikada nije stao pred oltar, a sve su glasnija šuškinja kako će to uspjeti mladoj i zanosnoj Argentinki koja ga je očito zaludjela.

Zvijezda filma "Once Upon A Time In Hollywood" nedavno je svoju lijepu djevojku i oca Georgea DiCaprija odveo u poznati restoran "Avra" na Beverly Hillsu, pa se čini da su stvari među njima prilično ozbiljne.

Leo je kao i uvijek njegovao casual stil traperica i obične majice, tenisica i šilterice, a i mlada brineta se odlučila za opušteno izdanje u kakvom ju nismo navikli vidjeti.

Ipak, i u takvom izdanju jasno je čime je osvojila glumca na prvi pogled, a hoće li uskoro postati gospođa DiCaprio, ostaje nam pričekati pa saznati. 

Nestvarno lijepa Hrvatica svima je priznala trudnoću, no trbuščić i dalje skriva crnom odjećom