Leonardo DiCaprio i Camila Morrone u vezi su od 2017. godine.

Galerija


Nije tajna da slavni Oskarovac skriva privatni život kao zmija noge.

Vezani članci Bar Refaeli Holivudski zavodnik ju je umalo oženio, zanosna manekenka pokazala kako izgleda bez šminke Leonardo DiCaprio, Bar Refaeli (Foto: Profimedia) Voditeljica Eurosonga poznata je kao bivša cura okorjelog zavodnika kojeg je čak i uspjela dugo zadržati

Tako se zna da je 44-godišnjak Leonardo DiCaprio dosad ljubio brojne dugonoge manekenke, no niti jedna ga nije uspjela predugo zadržati.

Najduže je proveo s Brazilkom Gisele Bündchen, ukupno 7 godina te s Izraelkom Bar Refaeli, 5 godina, a od 2017. godine ljubi 22 godine mlađu glumicu i manekenku Camilu Morrone od koje se ne odvaja, no još uvijek nema riječi o zarukama.

Naime, otkad je 1997. godine postigao svjetsku slavu s filmom "Titanic", Leonardo je imao brojne veze i avanture, no nikada nije stao pred oltar, a sve su glasnija šuškinja kako će to uspjeti mladoj i zanosnoj Argentinki koja ga je očito zaludjela.

Zvijezda filma "Once Upon A Time In Hollywood" nedavno je svoju lijepu djevojku i oca Georgea DiCaprija odveo u poznati restoran "Avra" na Beverly Hillsu, pa se čini da su stvari među njima prilično ozbiljne.

Leo je kao i uvijek njegovao casual stil traperica i obične majice, tenisica i šilterice, a i mlada brineta se odlučila za opušteno izdanje u kakvom ju nismo navikli vidjeti.

Ipak, i u takvom izdanju jasno je čime je osvojila glumca na prvi pogled, a hoće li uskoro postati gospođa DiCaprio, ostaje nam pričekati pa saznati. 

Nestvarno lijepa Hrvatica svima je priznala trudnoću, no trbuščić i dalje skriva crnom odjećom