ima svoj stav!

Strastvenim poljupcem pred svima pozdravila dečka, a pokazala je i što misli o kritikama na račun izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello i Shawn Mendes u vezi su već više od dvije godine, a ovoga vikenda su na pozornici u New Yorku sa svima podijelili djelić svoje romanse.

Pjevačica Camila Cabello u subotu je održala nastup u New Yorku u sklopu pokreta "Global Citizen", a u jednom joj se trenutku na pozornici pridružio i dečko, također glazbenik Shawn Mendes. Slavni par je koncert začinio kratkom romansom na pozornici, a dok su zajedno nastupali strastveno su se poljubili.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Uživa nakon prekida U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

Publika je sve ispratila velikim ovacijama, a vidno raspoložena Camila dala je do znanja da ju zli komentari koje o njoj u posljednje vrijeme mnogi pišu nimalo ne diraju. Fotografima je okrenula stražnjicu i dobro se na sve nasmijala.

24-godišnja pjevačica ovih dana ima pretpan raspored, no čini se kako sve stiže dok je fotografi prate u stopu. Prije samo par dana pojavila se u glamuroznom izdanju na dodjelama Billboard Latin nagrada, a nedavno je dodatno podigla atmosferu kada se na plaži u Miamiju pojavila u minijaturnom bikiniju.

Pop zvijezda u posljednje se vrijeme našla na naslovnicama svjetskih medija, i to jer je hrabro odlučila svima pokazati takozvane sitne nesavršenosti na tijelu, kakve se mnoge žene danas, nažalost, srame pokazati. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene