Camila Cabello nosila je haljinu s dubokim dekolteom koja je otkrivala da nema grudnjak, a nije imala ni obuću.

Galerija


Kubansko-američka pjevačica Camila Cabello (23) ne odvaja se od dečka Shawna Mendesa (22), no zato joj grudnjak i obuća nisu prioritet. 

Vezani članci Camila Cabello Više ju ne viđamo u seksi izdanjima, a sada su mnogi posumnjali kako prevelikom majicom nešto skriva Camila Cabello - 1 Blista na svojim fotkama na Instagramu, no u javnosti je druga osoba - daleko od seksi spotova koje snima!

Camila je nedavno privukla pozornost u seksi izdanju, sportskim tajicama i topu, dok je sada mamila pogled potpuno drugačijom kombinacijom. Vratila se iz šetnje sa Shawnom u Los Angelesu u cvjetnoj haljini i činilo se da tek to nosi na sebi dok je uzimala stvari iz auta parkiranog ispred kuće. 

Naime, Cabello je imala jako duboki dekolte koji je otkrivao previše, pa i to da nije obukla grudnjak, a bila je i bosonoga. Mendes je nosio kratke crne hlače i majicu te obuo natikače. Paru su se pridružile i prijateljice i čini se kako su se pripremali za neko večernje druženje. 

Inače, Camila i Shawn započeli su vezu, kako pišu strani mediji, početkom prošle godine. No neki tvrde da su se zaljubili i ranije, samo su to dobro skrivali kroz svoje glazbene suradnje. 

Samo dobar trik? Jennifer Lopez zadivila novim imidžem i pokupila mnoštvo komplimenata