Camila Cabello i njezin dečko Shawn Mendes česta su meta paparazza, što nije ni čudno obzirom na to da su jedan od najpopularnijih parova u glazbenom svijetu. Pjevačica je za posljednju šetnju odabrala ležernu kombinaciju, a na sebi nije imala ni trunke šminke.

Galerija


Pop zvijezde Camila Cabello (24) i Shawn Mendes (22) jedan su od najpopularnijih mladih parova u svijetu glazbe, stoga ne čudi da ih paparazzi prate u stopu. Slavni par tako je ovih dana izašao u šetnju sa svojim zlatnim retriverom Tarzanom, a lijepa pjevačica na sebi nije imala ni trunke šminke.

Vezani članci Camila Cabello Više ju ne viđamo u seksi izdanjima, a sada su mnogi posumnjali kako prevelikom majicom nešto skriva Camila Cabello - 1 Blista na svojim fotkama na Instagramu, no u javnosti je druga osoba - daleko od seksi spotova koje snima!

Ležerno izdanje odlično joj stoji, pa čak i kada na sebi ima preširoke majice i sportski outfit. Svoju dugačku kosu svezala je u punđu, a Shawn je također bio sportski odjeven. Par živi na relaciji Los Angeles - Miami, a u oba grada imaju kuće.

Prije nekoliko dana Camila se našla na udaru kritika obožavatelja diljem svijeta jer je na svom profilu na Tumblru prije nekoliko godina imala rasističke komentare. Ispričala se svima te je rekla kako je to učinila zbog nepromišljenosti.

Slavna ljepotica svijet je zaludjela scenama iz spota "Senorita" koji je snimila upravo sa Shawnom Mendesom, a zahvaljujući pjesmi dobili su nekoliko nagrada. Inače, Camila i Shawn započeli su vezu, kako pišu strani mediji, početkom 2019. godine. Neki tvrde da su se zaljubili i ranije, samo su to dobro skrivali kroz svoje glazbene suradnje.

Princ Harry viđen prvi put od intervjua kod Oprah, djelovao je potpuno drugačije od osobe na koju smo navikli

Pogledajte Albinino izdanje dostojno svjetskih pozornica, u crvenoj haljini zablistala na dodjeli nagrada!