Camila Cabello ispričakla je da se bori s anksioznošću i opsesivno-kompulzivnom bolešću, te otkrila kako se nosi s tim stanjem.

Galerija


Pjevačica Camila Cabello u javnosti je uvijek nasmijana, a čak ni prema njezinim društvenim mrežama se ne bi dalo naslutiti da nešto nije u redu. Dok uživa sa svojim dečkom Shawnom Mendesom, Camila se bori s nečim puno većim.

Vezani članci Camila Cabello, Shawn Mendes Vruće poljupce i zagrljaje izmjenjivali na ljuljačci, ljubav poznatog mladog para očito ne jenjava Camila Cabello, Shawn Mendes Njihova ljubav ne jenjava ni godinu dana od početka veze, fotke govore više od riječi

Priznala je kako se bori s anksioznošću i opsesivno-kompulzivnim poremećajem, a kaže kako je sve što se toga tiče potpuno izvan njezine kontrole.

"Fotografije koje najbolje opisuju prošlu godinu su one na kojima plačem u automobilu i pričam s majkom o simptomima opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Čitala sam brojne knjige o tome jer sam očajnički željela rješenje", napisala je Cabello u blogu za Wall Street Journal.

23-godišnja pop-zvijezda provela je brojne besane noći s glavoboljom i anksioznošću. "Odbijala sam pričao o svemu jer sam htjela ostaviti dojam snažne žene", napisala je u svom blogu. Dodala je kako život koji prikazuje na društvenim mrežama nije njezin stvarni život, već se tako želi prikazati prema vani.

Cabello ističe kako se posljednjih nekoliko tjedana naučila bolje nositi s bolešću te je prigrlila sve svoje mane. Osjetila je olakšanje nakon što je potražila pomoć te kaže da je shvatila kako nema ništa pogrešno u tome.

"Anksioznost mi je sada dobra prijateljica jer sam shvatila da me pokušava držati na sigurnom. A ja joj jednostavno ne pridajem previše pažnje te ne slušam njezine savjete", zaključila je slavna pjevačica.

Ovako je Maja Šuput izgledala prije 15 godina: Nekad je bila brineta i imala potpuno drugačiji imidž