Što se događa?

Drže se za ruke, a sada i ljube? Tvrde da su samo prijatelji, ali ovo bi mogao biti dokaz da ne govore istinu

Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Profimedia) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Camila Cabello i Shawn Mendes (Foto: Instagram) Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Iako tvrde kako su već godinama samo prijatelji, otkad su snimili hit "Senorita", Camila Cabello i Shawn Mendes ne odvajaju se jedno od drugoga.

Par je izazvao neviđenu zainteresiranost medija posljednjih tjedana.

Pogledaj i ovo Shawn Mendes i Camila Cabello Ipak nisu uspjeli Ponovni prekid para samo šest mjeseci nakon što su svojoj ljubavi dali još jednu šansu!

Iako tvrde kako su već godinama samo prijatelji i poslovni suradnici, otkad su snimili hit "Senorita" koji prati i vrući spot, glazbenici Camila Cabello i Shawn Mendes ne odvajaju se jedno od drugoga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Tako su zajedno proveli i prošlu nedjelju kada su viđeni na doručku, nakon kojeg su prošetali držeći se za ruke i grleći se, s velikim osmijesima na licima. Sada stoga više nikome nije potpuno jasno o čemu se tu točno radi - promociji singla ili novom zvjezdanom paru?

Nakon upornog negiranja romanse, par je ipak nedavno viđen i kako se ljubi u San Franciscu. Snimio ih je jedan obožavatelj te video objavio na društvenim mrežama. Iz pokreta tijela Shawna i Camile jasno je da razmjenjuju strastvene poljupce pred svima. 

Da stvar bude intrigantnija, atraktivna Kubanka nedavno je prekinula s dečkom, 10 godina starijim youtuberom Matthewom Husseyjem, s kojim je bila nešto manje od dvije godine.

Nije dugo trebalo da se počne pričati kako im je presudio upravo miljenik žena, Shawn, koji je dosad zaveo brojne poznate dame, poput Hailey Baldwin, sadašnje supruge Justina Biebera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

"Camila i Matthew donijeli su zajedničku odluku o prekidu. Provodili su mnogo vremena zajedno te shvatili da više ne idu istim putem. Naravno da će njihov prekid dodatno potpaliti glasine o romansi s Mendesom", otkrio je izvor blizak pjevačici.

U našoj galeriji pronađite fotografije njihovog druženja te sami zaključite ponašaju li se ovako "samo bliski prijatelji". Ipak, sjetimo se samo navodne afere Bradleyja Coopera i Lady Gage koja je pomno osmišljena zbog promocije filma "Zvijezda je rođena".

S bogatima i slavnima se doista nikad ne zna...

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) +2 Gareth i Emma Bale (Foto: AFP) Celebrity Slavni nogometaš u tajnosti se oženio skromnom djevojkom, njezinoj obitelji zabranili dolazak na svadbu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene