Camila Cabello i Shawn Mendes šetali su svoje pse po Miamiju, a zbog posebnog odjevnog stila bilo ih je nemoguće ne uočiti.

Galerija


Camila Cabello (23) i Shawn Mendes (22) često su viđeni kako šetaju skupa, a gotovo uvijek pjevačica je u centru pozornosti zbog svoga stila oblačenja. 

Vezani članci Camila Cabello Više ju ne viđamo u seksi izdanjima, a sada su mnogi posumnjali kako prevelikom majicom nešto skriva Camila Cabello - 1 Blista na svojim fotkama na Instagramu, no u javnosti je druga osoba - daleko od seksi spotova koje snima!

Camili je uspjelo i prošlog vikenda privući svu pažnju na sebe. Naime, dok su ona i dečko Shawn šetali svoje pse po Miamiju, jedan od dva njezina psa često je bježao. 

Cabello se zbog toga bacila na sve četiri na travi kako bi ga uhvatila i pritom zamalo previše otkrila. Pjevačica je nosila komplet, duge narančaste hlače s prorezima s vanjske strane koji su išli visoko do njezine stražnjice, a gore je imala oskudni topić čije su naramenice često padale. Camilla je na nogama imala natikače, a u kosi je svezala maramu. 

Shawn, koji je mirno šetao svog psa na vodilici, nosio je kratke hlače, majicu bez naramenica i vestu na kopčanje. To je uskladio s natikačama, a kosu je svezao u punđicu. 

Inače, Camila i Shawn započeli su vezu, kako pišu strani mediji, početkom prošle godine. No neki tvrde da su se zaljubili i ranije, samo su to dobro skrivali kroz svoje glazbene suradnje.

Bivša misica u toplesu paradirala pred društvom na jahti, opet se odjenula tek kad je stigla nepoznata muška ekipa