Sedam godina bio je iza rešetaka, a onda je sve šokirao svojom novom fotografijom - to je zbilja on?


Cameron Douglas prije sedam godina završio je iza rešetaka zbog problema s drogom. Sin slavnog glumca Michaela Douglasa prije nekoliko tjedana pušten je iz zatvora, a na svom se Instagramu pohvalio fotografijama koje su šokirale sve koji ga znaju od prije.

Vezani članci Nikolaj i Nukaaka Coster-Waldau (Foto: AFP) Supruga slavnog glumca od njega je mlađa godinu dana, no svi misle da je znatno starija Ben i Ross (Foto: Instagram) Sjećate li se slatkog dječačića iz kultne serije? Danas je odrastao i uopće ga ne biste prepoznali

 

 

Not going to quit until I get there. #tattoo #bodyink #camerondouglas

A photo posted by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

 

Cameron se pohvalio svojom transformacijom – isklesanim tijelom i novim tetovažama. Osim fizičke promjene, najavio je i svoj novi plan. 17-godišnjak planira izdati knjigu u kojoj će opisati svoje iskustva iz kaznionice. Počeo je pisati i poeziju, a prije nekoliko dana otvorio je i dobrotvornu zakladu za pomoć ovisnicima. U stranim se medijima spominje i manekenska karijera, a navodno Cameron planira krenuti očevim stopama i baviti se glumom.

 

 

Checking out our photo shoot, can't wait for you to see what we have cooking #nyc #photography #streetstyle @voyeurnyc #kurtcorbain

A photo posted by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

'Cameron se trenutno oporavlja kod svoje obitelji, a osjeća se blagoslovljeno što sada može pomoći ljudima koji proživljavaju slične stvari kao i on', rekao je njegov prijatelj Noel Ashman.