Cameron Douglas odležao je dugih sedam godina zbog posjedovanja droge.


Sin Michaela Douglasa navodno je pušten je iz zatvora nakon što je sedam godina proveo u zatvoru zbog posjedovanja droge. Cameron Douglas je prvotno trebao biti pušten početkom 2018. godine.
Prvotno je bio optužen 2010. na pet godina za posjedovanje heroina i mogućnost raspačavanja kokaina. Njegova kazna je produžena nakon što je priznao krijumčarenje droge u zatvor.

Vezani članci Snimanje u Dubrovniku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Dubrovnik postaje filmska kulisa: Zbog sve više "filmaša" grad izradio i novi cjenik Nikola Kojo (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Srpski glumac hitno prebačen u zagrebačku bolnicu poslije nezgode na snimanju

Podsjetimo, Cameron je uhićen na ljeto 2009. godine u hotelu na Manhattanu. Nakon izlaska iz zatvora uz jamčevinu, prekršio je uvjete kućnog pritvora i otišao iza rešetaka. Prijetilo mu je 10 godina zatvora, ali njegov odvjetnik se uspio nagoditi za smanjenje kazne. Ujedno, Michael je molio suca za milost. 'Volim svog sina, ali nisam slijep. Ne želim da se slomi, rekao je Douglas.