Uživa u svakom trenutku

Glumica viđena prvi put otkako je u 48. godini postala majka, odustala je od glume i posvetila se kćeri

Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +0 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Galerija

Cameron Diaz i Benji Madden početkom ove godine dobili su prvo dijete.

U prosincu prošle godine Cameron Diaz je prvi put postala majka, a ovoga tjedna fotografi su je uhvatili prvi put otkako je s javnosti podijelila tu vijest.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Naime, da su ona i suprug Benji Madden postali roditelji djevojčice podijelila je tada na Instagramu.

'"Sretna nova godina od Maddena! Sretni smo, blagoslovljeni i zahvalni što počinjemo novo desetljeće objavljujući vijest o rođenju naše kćeri Raddix Madden. Odmah je zarobila naša srca i popunila našu obitelj. I dok smo presretni što možemo objaviti ovu vijest, također osjećamo snažan zaštitnički instinkt i želimo zaštiti našu malenu privatnost. Zato nećemo objavljivati fotografije niti dijeliti druge detalje, osim činjenice da je stvarno, ali stvarno slatka!! Šaljemo vam ljubav i najbolje želje za novu godinu i novo desetljeće", napisala je u objavi Cameron'', napisala je Cameron tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Glumica i glazbenik vjenčali su se 2015. godine, a vijest o dolasku prinove na svijet sve je iznenadila jer nitko nije znao ni da čekaju dijete.

Zvijezda brojnih komedija povukla se iz glume, a izvor za časopis People izjavio je da Cameron želi baš svaki trenutak provesti s kćeri te da nemaju namjeru zaposliti dadilju.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner i Christine Baumgartner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: AFP) Kevin Costner (Foto: Profimedia) +0 Kevin Costner (Foto: AFP) Zanimljivosti Brak s prvom ženom propao mu je zbog nevjere, a navodno je ljubio i jednu od najljepših glumica današnjice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene