Cameron Diaz i Benji Madden početkom ove godine dobili su prvo dijete.

Galerija


U prosincu prošle godine Cameron Diaz je prvi put postala majka, a ovoga tjedna fotografi su je uhvatili prvi put otkako je s javnosti podijelila tu vijest.

Vezani članci Cameron Diaz Konačno je otkrila zašto se povukla iz svijeta glume nakon blistave 20-godišnje karijere: "Pronašla sam mir" Scena iz filma Maska Film o začaranoj maski prvi je u kojem se pojavila omiljena slatkica, no prvi izbor uopće nije bila ona

Naime, da su ona i suprug Benji Madden postali roditelji djevojčice podijelila je tada na Instagramu.

'"Sretna nova godina od Maddena! Sretni smo, blagoslovljeni i zahvalni što počinjemo novo desetljeće objavljujući vijest o rođenju naše kćeri Raddix Madden. Odmah je zarobila naša srca i popunila našu obitelj. I dok smo presretni što možemo objaviti ovu vijest, također osjećamo snažan zaštitnički instinkt i želimo zaštiti našu malenu privatnost. Zato nećemo objavljivati fotografije niti dijeliti druge detalje, osim činjenice da je stvarno, ali stvarno slatka!! Šaljemo vam ljubav i najbolje želje za novu godinu i novo desetljeće", napisala je u objavi Cameron'', napisala je Cameron tada.

Glumica i glazbenik vjenčali su se 2015. godine, a vijest o dolasku prinove na svijet sve je iznenadila jer nitko nije znao ni da čekaju dijete.

Zvijezda brojnih komedija povukla se iz glume, a izvor za časopis People izjavio je da Cameron želi baš svaki trenutak provesti s kćeri te da nemaju namjeru zaposliti dadilju.

Brak s prvom ženom propao mu je zbog nevjere, a navodno je ljubio i jednu od najljepših glumica današnjice