Cameron Diaz je punih 20 godina oduševljavala sve svojim ulogama, a šokirala je fanove kada je rekla da odlazi iz Hollywooda. Fotografi su je ovoga tjedna ulovili u ležernom izdanju s obitelji.

Galerija


Cameron Diaz nekoć je bila jedna od najpoželjnijih glumica Hollywooda, no 2014. godine je iznenadila sve kada je objavila se se povlači iz glume. 48-godišnju Cameron rijetko posljednjih godina ulove u javnosti, a ovoga tjedna fotografi su je uspjeli snimiti.

Vezani članci Film Ljubav i praznici Njihova romantična priča pokrenula je trend koji je mogao završiti kobno, pa je policija izdavala upozorenja Cameron Diaz - 3 Njezin rijetki izlazak u javnost izazvao čuđenje: Bila je na tretmanu ljepote koji, čini se, baš nije dao rezultata

Sa svojim suprugom Benjijem Maddenom i kćerkicom Raddix bila je u posjet prijateljici na Beverly Hillsu, a u ležernom izdanju Cameron je zablistala kao i uvijek. Spremno je sjela za volan dok se njezin suprug pozabavio njihovom kćeri na stražnjem sjedalu, a sretnoj obitelji čini se godi život izvan Hollywooda.

Cameron i Benji roditelji su postali krajem 2019. godine i to su otkrili tek kada su dobili kći, a do danas još nije poznato je li ju rodila glumica ili surogat majka. Njih dvoje u braku su od 2015., a godinu dana ranije Cameron je sve iznenadila odlukom da se povlači iz glume.

"Samo sam odlučila da želim drugačije stvari u svom životu. Dugo godina sam naporno radila i snimala filmove. Nisam imala vremena za svoj osobni život", navela je kao razlog umirovljenja.

Zadnjih se godina pak posvetila proizvodnji vina koje radi od organskog grožđa i u njemu nema šećera, a svoje proizvode reklamira na Instagramu.

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

Lijepa kći bivšeg premijera diplomirala na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, njezinim se uspjehom pohvalila sestra