omiljena plavuša

Rijetko je vidimo otkako je odlučila prekinuti bogatu karijeru nakon 20 godina, a čini se da joj novi život itekako paše!

Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Getty Images) +0 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Galerija

Cameron Diaz je punih 20 godina oduševljavala sve svojim ulogama, a šokirala je fanove kada je rekla da odlazi iz Hollywooda. Fotografi su je ovoga tjedna ulovili u ležernom izdanju s obitelji.

Cameron Diaz nekoć je bila jedna od najpoželjnijih glumica Hollywooda, no 2014. godine je iznenadila sve kada je objavila se se povlači iz glume. 48-godišnju Cameron rijetko posljednjih godina ulove u javnosti, a ovoga tjedna fotografi su je uspjeli snimiti.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Sa svojim suprugom Benjijem Maddenom i kćerkicom Raddix bila je u posjet prijateljici na Beverly Hillsu, a u ležernom izdanju Cameron je zablistala kao i uvijek. Spremno je sjela za volan dok se njezin suprug pozabavio njihovom kćeri na stražnjem sjedalu, a sretnoj obitelji čini se godi život izvan Hollywooda.

Cameron i Benji roditelji su postali krajem 2019. godine i to su otkrili tek kada su dobili kći, a do danas još nije poznato je li ju rodila glumica ili surogat majka. Njih dvoje u braku su od 2015., a godinu dana ranije Cameron je sve iznenadila odlukom da se povlači iz glume.

"Samo sam odlučila da želim drugačije stvari u svom životu. Dugo godina sam naporno radila i snimala filmove. Nisam imala vremena za svoj osobni život", navela je kao razlog umirovljenja.

Zadnjih se godina pak posvetila proizvodnji vina koje radi od organskog grožđa i u njemu nema šećera, a svoje proizvode reklamira na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene