Cameron Diaz bila je jedna od najuspješnijih i najpoznatijih zvijezda Hollywooda kada se odlučila povući iz svijeta glume.

Galerija


Danas 46-godišnja Cameron Diaz bila je jedna od najvećih holivudskih zvijezda, koja je žarila i palila nižući filmske hitove jedan za drugim. No od njezina posljednjeg filma "Annie" prošlo je čak pet godina, a tada se plavokosa glumica odlučila umiroviti.

Vezani članci Mischa Barton (Foto: Profimedia) Potpuna propast: Bila je velika zvijezda, no pokleknula je pred porocima, lošim društvom i burnim tulumima Millie Bobby Brown U Hollywood je ušla kao neodoljiva djevojčica, ali danas...: "Zašto želi izgledati kao 30-godišnjakinja?"

Danas uživa u miru i tišini privatnog života, daleko od Hollywooda, i ne pokazuje nikakve naznake povratka na filmska platna. Uglavnom se može vidjeti u opuštajućim šetnjama i druženjima s najbližim prijateljima i obitelji, u nimalo glamuroznim izdanjima u kakvima smo je nekad bili navikli gledati.

U međuvremenu Cameron se udala za gitarista benda Good Charlotte, 40-godišnjeg Benjija Maddena, i to je zapravo posljednji poznati detalj iz njezina privatnog života, a odluku o odlasku u mirovinu potvrdila je tek u ožujku prošle godine. Objavila je to u intervjuu za Entertainment Weekly koji je dala zajedno s kolegicama Christinom Applegate i Selmom Blair.

"Totalno sam izvan svega. Zapravo sam otišla u mirovinu pa bih voljela vidjeti vas dame", izjavila je tom prilikom.

Cameron se za Benjija udala 2015. godine, samo sedam mjeseci nakon što su se upoznali, odnosno tri mjeseca nakon što su se zaručili. Upoznali su se 2014. godine preko zajedničke prijateljice Nicole Richie, koja je udana za Benjijeva brata blizanca Joela Maddena od 2010. godine.

"Miran život koji sada živi s Benjijem nešto je što je dugo željela. U nekim je trenucima bila toliko zaposlena da je jedva stigla predahnuti. Ti si dani sada iza nje, iako bi mogla snimiti još koju ulogu, ali ne i vratiti se na duže vrijeme" izjavio je izvor blizak glumici za magazin People prije nekoliko mjeseci.

Ipak ako bi postojala šansa da se ponovno vrati u Hollywood, makar nakratko, bilo bi to zbog crtanog filma "Shrek", čiji je reboot najavljen u već nekoliko navrata.

"Od svih uloga koje sam odradila, samo sam jednu stvarno doživjela i shvatila, a to je Fiona", priznala je Cameron za New York Times.

Jedno od njezinih posljednjih pojavljivanja na društvenim događanjima bilo je okupljanje povodom 19. obljetnice snimanja filma "Charlijevi anđeli" u kojem je glumila s Drew Barrymore, Lucy Liu i Demi Moore. Lucy je tada dobila i zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih, a Cameron ju je tom prilikom kao prava prijateljica i kolegica došla podržati.

Splitska glumica izašla u prozirnoj haljini i pokazala donje rublje: "Ne diraj lava dok spava"