Opa!

Trudna prvi put? Cameron Diaz navodno skriva veliku tajnu

Cameron Diaz (FOTO: Profimedia) Cameron Diaz (FOTO: Profimedia) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) +0 Cameron Diaz (FOTO: Profimedia) Galerija

Cameron Diaz i Benji Madden prošetali su nedavno Los Angelesom. Svojim izdanjem Cameron je privukla pažnju i potakla glasine. Isto je napravila i ovih dana, kad je viđena u društvu prijateljice.

Cameron Diaz već je neko vrijeme u braku s Benjijem Maddenom, a sada se počelo šuškati i kako paru stiže prinova. Iako je Cameron više puta izjavila kako je odlučila da nikad neće postati majka, čini se da se ipak probudila želja za potomstvom. Posljednjih dana u javnosti nosi široke veste i haljine, kojima kao da nešto skriva. Strani mediji odmah su pretpostavili da je trudna. 45-godišnja glumica po nekim je glasinama trudna, a po drugima planira dijete posvojiti.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Plavo je plavo Jedna od nekad najseksi plavuša na svijetu neko je vrijeme bila brineta i nitko nije bio impresioniran

U svakom slučaju, Diaz je uz Maddena konačno pronašla sreću, udala se i posvetila privatnom životu. Posao je stavila po strani, o čemu je prošle godine i sama progovorila. "Dvadeset godina stalno putujem i živim na filmskim setovima i u jednom trenutku sam shvatila da uopće ne znam tko sam ni gdje pripadam, i morala sam uzeti stanku", rekla je Diaz.

Je li u pauzi shvatila i da želi bebu? Tko će ga znati. U svakom slučaju, radi se o glasinama i riječima bliskih izvora. Sama glumica, a niti njezin suprug, nisu ništa medijima potvrdili. Diaz potpiruje vatru svojim širokim odjevnim kombinacijama. Skriva li zaista nešto ispod njih? Vrijeme će pokazati.

Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene