Glumica je rekla da nema ništa loše u tome da jednu ženu seksualno privuče druga žena.


Cameron Diaz u intevjuu za britanski časopis 'Glamour' priznala je da ne vidi ništa loše u tome jednu ženu seksualno privuče druga žena.

Vezani članci Cameron Diaz Rijetko je vidimo otkako je odlučila prekinuti bogatu karijeru nakon 20 godina, a čini se da joj novi život itekako paše! Napadač Split - 2 Cure detalji o bestijalnom napadaču iz Splita: "Vidija sam odmah na njemu, reka sam mu - ti si sitni kriminalac. Čak nam je lažnu osobnu dao"

'Neizbježno je i prirodno da žena osjeća privlačnost prema drugim ženama i cijenu njihovu ljepotu', rekla je lijepa Diaz.

Slavna glumica: 'Svatko je varao, svatko će biti prevaren!'

'Mislim da su žene prekrasne, apsolutno savršene i predivne', dodala je.

Glumica se razgolitila i snimila provokativan editorijal za časopis. U intervjuu je cijelo vrijeme pričala o ženama, ženskoj ljepoti i odnosima među ženama.

Također, vjeruje da je svaka žena na svijetu u jednom trenutku svog života osjetila seksualnu privlačnost prema drugoj ženi.

'To je jednostavno tako. Neizbježno je i prirodno da žena osjeća privlačnost prema drugim ženama i cijenu njihovu ljepotu', misli Cameron, piše Daily Mail.

Cameron dodaje kako voli žene i ne vjeruje u ljubomoru. To je, kaže, osjećaj koji joj se ne sviđa.

Glumica je i prokomentirala da s godinama ima sve više samopouzdanja i da se više toliko ne brine što drugi misle o njoj.

'Kada vidim lošu sliku sebe u nekom časopisu, nije me briga', objasnila je.

Slavna glumica Cameron Diaz ndavno se bacila i u književne vode – objavila je knjigu 'The Body Book' čiji je cilj nadahnuti žene diljem svijeta da slušaju svoje tijelo, paze kako ga hrane i odnose mu se s razumijevanjem i ljubavlju. Kako je i njoj samoj trebalo neko vrijeme da svoje tijelo u potpunosti prihvati, pa je htjela olakšati put drugim ženama.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook