Cameron Diaz prije pet godina se udala za Benjija Maddena, a početkom ove godine par je dobio kćer. Sada je otkrila zašto je odustala od glumačke karijere.

Galerija


Holivudska zvijezda Cameron Diaz nakon godina šutnje je otkrila razloge zbog kojih se povukla iz svijeta glume, a istaknula je kako je konačno pronašla svoj mir.

Vezani članci Scena iz filma Maska Film o začaranoj maski prvi je u kojem se pojavila omiljena slatkica, no prvi izbor uopće nije bila ona Cameron Diaz Povukla se iz svijeta glume zbog obitelji pa iznenadila odlukom: "Nikad ne reci nikad"

Gostovala je u podcastu Gwyneth Paltrow "In goop Health: The Sessions" pa je komentirala svoj vinski posao te kako joj se osobnost mijenjala s godinama, a osvrnula se i na činjenicu da joj je karijera počela stvarati probleme u osobnom životu, ali i zdravlju.

"Samo sam odlučila da želim drugačije stvari u svom životu. Dugo godina sam naporno radila i snimala filmove. Nisam imala vremena za svoj osobni život", ispričala je Diaz.

Slavna glumica pojavila se u desecima filmova te je četiri puta bila nominirana za Zlatni globus, a njezina bogata glumačka karijera trajala je od 1994. do 2014. godine. Na pitanje kako joj život izgleda sada kada je daleko od svjetla reflektora, spremno je odgovorila:

"Mirno. Duša mi je mirna. Napokon se mogu posvetiti sebi", rekla je bivša glumica. Istaknula je kako je radila po 12 sati dnevno te nije stizala misliti na sebe ni na svoje bližnje. Priznaje da joj takav život nikada nije pasao te je morala uzeti stvari u svoje ruke i odlučiti da se od svega želi zaista maknuti.

Često je bila na meti tabloida i nije imala privatnost. "Puno energije dolazi do tebe kada si tako izložen", zaključila je.

Cameron Diaz dosad je objavila dvije knjige, a za pjevača benda "Good Charlotte", Benjija Maddena, udala se prije pet godina. Par je početkom ove godine dobio kćer Raddix Madden.

Izvela je himnu u Kninu i pobudila znatiželju: Otkrivamo tko je plavokosa ljepotica Barbara