Lekcije Cameron Diaz

'Morate biti spremni na propast'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna glumica Cameron Diaz tek je u 40-tima prihvatila svoje tijelo, a u intervjuu za magazin Self otkrila je i svoje male trikove.

Slavna glumica Cameron Diaz bacila se i u književne vode – objavila je knjigu 'The Body Book' čiji je cilj nadahnuti žene diljem svijeta da slušaju svoje tijelo, paze kako ga hrane i odnose mu se s razumijevanjem i ljubavlju. Kako je i njoj samoj trebalo neko vrijeme da svoje tijelo u potpunosti prihvati, pa je htjela olakšati put drugim ženama.

Pogledaj i ovo showbuzz Potpuno ogoljena Slavna ljepotica ovako izgleda bez imalo šminke!

Cameron Diaz progovorila o problemima s licem koji su joj obilježili mladost

'Radi se o brizi za sebe, svoje tijelo i zdravlje. Ako nemate svoje zdravlje, nemate ništa', naglašava Diaz i dodje kako dio osobnog rasta dolazi od prihvaćanja sebe onakvih kakvih jesmo, a ne tko što misli da bismo trebali biti. I sama je imala sumnje u sebe, no oni je guraju naprijed.

'Jako je važno imati trenutke straha. Oni vas guraju prema naprijed. Morate biti spremni na propast. Ako niste, onda nema sposobnost za rast', zaključila je slavna glumica.

Shvatila je sa mora raditi za svoje tijelo, a ne protiv njega. Tu važnu lekciju naučila je kada je imala 27 godina i to na setu filma 'Charlijevi anđeli'.

'Trenirali smo osam sati dnevno, sedam dana u tjednu i tako tri mjeseca - ja sam umirala. Plakala sam svaki dan', rekla je Cameron za Self magazine. Iako je počelo mučno, vježbanje joj je postalo prioritet – makar imala samo 15 minuta!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene