Cameron Diaz i njezin suprug Benji Madden postali su roditelji djevojčice Raddix.

Galerija


Holivudska glumica Cameron Diaz i njezin suprug i glazbenik Benji Madden objavili su sretnu vijest da su postali roditelji malene djevojčice kojoj su nadjenuli ime Raddix.

47-godišnja Cameron koja se za Benjija udala 2015. godine i kojoj je ovo prvo dijete, vijest o rođenju kćeri objavila je na svom profilu na Instagramu, nakon što su očito cijelu trudnoću odlučili održati u velikoj tajnosti i odlučili sve iznenaditi.

"Sretna nova godina od Maddena! Sretni smo, blagoslovljeni i zahvalni što počinjemo novo desetljeće objavljujući vijest o rođenju naše kćeri Raddix Madden. Odmah je zarobila naša srca i popunila našu obitelj. I dok smo presretni što možemo objaviti ovu vijest, također osjećamo snažan zaštitnički instinkt i želimo zaštiti našu malenu privatnost. Zato nećemo objavljivati fotografije niti dijeliti druge detalje, osim činjenice da je stvarno, ali stvarno slatka!! Šaljemo vam ljubav i najbolje želje za novu godinu i novo desetljeće", napisala je u objavi Cameron.

Zasad nije poznato kada je Raddix točno došla na svijet, kao ni je li ju Cameron sama rodila ili možda surogat majka obzirom na njezinu dob.

Odluka o čuvanju privatnosti zapravo i nije toliko čudna obzirom na to da se Cameron povukla iz svijeta glume i živi daleko od svjetala holivudskih reflektora.

Maleni trokutići bikinija jedva su obuzdali obline najneobičnije ljepotice svijeta od koje zastaje dah

Asim Ugljen otkrio dugo skrivanu tajnu sa snimanja serije Na granici 😀 I Nova Buzz