Uzela si vremena

Otkrila zašto se povukla iz Hollywooda: "Nisam više znala tko sam"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Cameron Diaz svoju je posljednju ulogu odradila 2014. i od tada je ne viđamo na filmskom platnu.

Kada je prije tri godine odradila ulogu u mjuziklu "Annie", Cameron Diaz odlučila se posvetiti ljubavnom i obiteljskom životu koje je tijekom godina dok je vladala filmskom industrijom uvijek patio. "Samo sam otišla kada više nisam znala reći tko sam i bilo je zaista teško suočiti se s time", priznaje 44- godišnjakinja te dodaje kako se povukla je osjećala potrebu da dođe k sebi. Nakon 23 godine staža odlučila je uzeti vrijeme za sebe.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Plavo je plavo Jedna od nekad najseksi plavuša na svijetu neko je vrijeme bila brineta i nitko nije bio impresioniran

Veliku ulogu u tome igrao je i njezin suprug Benji Madden, gitarist i glazbenik za kojeg se udala 2015. nakon samo sedam mjeseci veze. Zašto je on onaj pravi objavila je na pojavi Goop’s Wellness samita. "Mislim da je samo stvar u tome što do tada nisam srela svog današnjeg supruga.Imala sam dečke prije njega i moram priznati da zaista postoji razlika između muža i dečka. Imam supruga koji mi je partner u svemu", rekla je tada. Osim toga otkrila je i kako su njih dvoje zapravo jako različiti, ali spajaju ih iste vrijednosti i pogledi na život.

"Na neki način suprug mi je uspio ukazati kako je biti u odnosu gdje su muškarac i žena jednaki u svemu. Nikad to nisam doživjela i nikad nisam bila voljena na takav način. Gledam ga svaki dan i vidim u njemu veliku inspiraciju i mislim da sam prava sretnica', otkriva zgodna i vitka plavuša koja je nekad hodala i s Justinom Timberlakeom, Jaredom Letom i Alexom Rodriguezom, danas dečkom pop dive Jennifer Lopez. Simpatična glumica koju pamtimo po angažmanima u raznim komedijama kada je oduševljavala publiku svojim talentom ali i izgledom, ovom prilikom nije otkrila planira li se uopće i ako da kada vratiti u filmske uloge. 

 

Beautiful #camerondiaz #young #beautiful

A post shared by Vintage is life babe (@oldandgoldvibes) on

 

I know I'm a California girl, but winter makes me SO HAPPY!! #seasons

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene