Ups!

Toliko se zabavila u izlasku da nije odmah ni primijetila nezgodu s poluprozirnim topom, a ispod nije imala ništa

Tyga (Foto: Instagram) Tyga (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tyga (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) +0 Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Camaryn Swanson u izlasku umalo pokazala previše nakon što joj se pokidao top ispod kojeg nije nosila grudnjak.

Američki reper Tyga snimljen je u noćnom izlasku u Hollywoodu i to u društvo svoje zgodne djevojke i modne dizajnerice Camaryn Swanson, a čini se da se par itekako dobro proveo.

Pogledaj i ovo showbuzz pokazala previše Glavna atrakcija na plaži: Prijateljici se odvezale špagice na sićušnom badiću nalik Boratovom, pa je brzo priskočila u pomoć

Fotografi su ih uhvatili kako zajedno napuštaju jedan noćni klub držeći se za ruke, a posebno im je zanimljiva bila Camaryn koja isprva nije primijetila da joj se dogodila nezgoda s poluprozirnim topom ispod kojeg nije imala grudnjak, a na kojem joj se jedan dio otkinuo pa je umalo pokazala i više nego je htjela.

Par se na paparazze nije previše obazirao već su dobro raspoloženi produžili u svom smjeru, a Camaryn je kasnije pokušala grudi sakriti rukama.

Da su u vezi par je potvrdio u veljači ove godine putem društvenih mreža, a u središtu pažnje našli su se nedavno nakon što su se Tygina bivša partnerica, s kojom ima kćer, Kylie Jenner i Camaryn gotovo sukobile na jednoj zabavi u kojoj su se svi našli u isto vrijeme.

Tyga i Kylie prekinuli su vezu 2017. godine no ostali su u prijateljskim odnosima, čak su bila krenula i šuškanja o pomirenju do kojeg na kraju ipak nije došlo.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene