sam se predao

Proslavio se zbog veze s poznatom milijunašicom, a bivša je sada protiv njega podigla tužbu zbog obiteljskog nasilja

Tyga (Foto: Instagram) Tyga (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tyga (Foto: Instagram) Tyga (Foto: Profimedia) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner Tyga (Foto: Profimedia) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Blac Chyna i Tyga (Foto: Instagram) +0 Demi Rose i Tyga (Foto: Snapchat) Galerija

Camaryn Swanson na Instagramu je objavila fotografije s masnicama kojima je pokazala posljedice udarca, a tvrdi da ju je napao bivši dečko Tyga.

Reper Tyga uhićen je ovoga tjedna u Los Angelesu, a sam se predao policiji nakon što je njegova bivša djevojka Camaryn Swanson na Instagramu objavila fotografije s masnicama kojima je pokazala posljedice udarca u lice.

Pogledaj i ovo showbuzz pokazala previše Glavna atrakcija na plaži: Prijateljici se odvezale špagice na sićušnom badiću nalik Boratovom, pa je brzo priskočila u pomoć

Tyga, čije je pravo ime Micheal Ray Nguyen-Stevenson, platio je jamčevinu od 50.000 dolara, a pred sud će izaći 8. veljače sljedeće godine.

Camaryn Swanson istaknula je kako ju je reper "emocionalno, mentalno i fizički napastovao", a naglasila je kako ne namjerava više sve držati u sebi. Podigla je tužbu nakon što su se navodno posvađali u njegovoj kući, gdje je ona došla u 3 sata ujutro. "Posramljena sam i neugodno mi je, ali moram se zauzeti za sebe", napisala je Camaryn na Instagramu. Dodaje kako ju je Tyga napao nakon što je pokušala otići od njega.

Da su u vezi par je potvrdio u veljači ove godine putem društvenih mreža, a u središtu pažnje našli su se nedavno nakon što su se Tygina bivša partnerica, s kojom ima kćer, Kylie Jenner i Camaryn gotovo sukobile na jednoj zabavi u kojoj su se svi našli u isto vrijeme.

Tyga i Kylie prekinuli su vezu 2017. godine no ostali su u prijateljskim odnosima, a čak su bila krenula i šuškanja o pomirenju do kojeg na kraju ipak nije došlo.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +2 Hana Huljić - 1 Celebrity Hana Huljić pokazala s kim uživa dok svi pričaju o njezinoj vezi s Grašom, a fotka je potvrdila i nešto o čemu se naveliko šuška?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene