Rijetko ga pokazuje

Bio je u braku s nekoliko ljepotica, ali danas je sreću pronašao s 46 godina mlađim dečkom i ne odvaja se od njega!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Calvin Klein i Kevin Baker snimljeni su na ulicama Beverly Hillsa, a bilo je to jedno od njihovih rijetkih pojavljivanja u javnosti.

Proslavljeni modni dizajner Calvin Klein izgledao je dobro raspoložen kad su ga paparazzi snimili s dugogodišnjim dečkom Kevinom Bakerom na Beverly Hillsu.

Pogledaj i ovo showbuzz Neobičan par S 45 godina mlađim dečkom rijetko se pojavljuje, a zbog drastične transformacije teško je uopće i pogoditi da je o njemu riječ!

79-godišnji dizajner i 33-godišnji Kevin rijetko se pojavljuju u javnosti, no ovog su puta uhvaćeni kako zajedno uživaju u kupnji i na intimnom ručku u popularnom Mauro's Cafeu. Par je izgledao opušteno u tamnim odjevnim kombinacijama, a od znatiželjnih su se pogleda pokušali sakriti iza tamnih naočala.

O svojoj se vezi nikada nisu javno oglasili, ali strani mediji prenose da su zajedno već nekoliko godina. Iako ne vole izlaske na javna mjesta, dosad su bili viđeni na romantičnim večerama i na tek nekoliko društvenih događanja. Jedno od njih bila je gala večer Američkog baletnog kazališta 2016. godine.

Calvin je jedan od najuspješnijih modnih dizajnera današnjice i njegova se imovina procjenjuje na oko 700 milijuna dolara, a poznato je i da posjeduje kuću vrijednu 25 milijuna dolara u Los Angelesu.

U rujnu ove godine je za Daily Mail potvrdio da je prodao svoje imanje u East Hamptonu iz 1800-ih za nevjerojatnih 85 milijuna dolara nakon što ga je kupio, a zatim i preuredio, s drugom suprugom Kelly Klein za samo 3,6 milijuna dolara 1987. godine.

Calvin je od 1964. do 1974. godine bio i u braku s dizajnericom tekstila Jayne Center, s kojom dijeli kćer, televizijsku producenticu Marci Klein, a 1986. godine oženio se sa svojom asistenticom Kelly Rector, s kojom je bio sve dok se nisu razveli 2006. godine.

Nakon niza propalih brakova sa ženama Calvin je počeo vezu s manekenom Nickom Gruberom u siječnju 2012., no ta je priča završila nakon dvije godine i  sreću je ubrzo pronašao s Kevinom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček +2 Ema Baniček Celebrity Ema iz MasterChefa odlazi bogatija za novo iskustvo, ali i više od toga: "Ljubav se rodila, ona lijepa, nezaboravna"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene