novi par?

DA LAKŠE PREBOLI PREKID Utjehu pronašla u 15 godina mlađem?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je J.Lo nedavno prekinula petogodišnju vezu s mlađahnim Casperom Smartom brzo je pronašla utjehu u 15 godina mlađem

Nakon što je Calvinova bivša cura Taylor Swift iznenadila javnost novom vezom s britanskim glumcem Tomom Hiddlestonom koja nije bila dugog vijeka, sada se Calvin našao u središtu medijske pažnje.

Svjetskim medijima odjeknula je njegova nova odabranica,a to je ni manje ni više nego jedna od najvećih diva pop glazbe Jennifer Lopez. Nakon što je J.Lo nedavno prekinula petogodišnju vezu s mlađahnim Casperom Smartom brzo je pronašla utjehu u 15 godina mlađem glazbenom producentu i DJ-u Calvinu Harrisu. Iako se Calvina u zadnjih nekoliko mjeseci povezivalo s nizom ljepotica, on je inzistirao na tome da je solo.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"



Calvin je bio pozvan i na proslavu Jenniferinog 47. rođendana kad su snimljeni kako zajedno plešu i pušu svjećice, a uz to su sudjelovali na zajedničkom glazbenom projektu u Las Vegasu gdje je čini se Calvin pao na šarm velike zavodnice.

Slavni Škot, kao i slavna latina imaju mnogobrojne veze iza sebe, ostaje samo vidjeti koliko će ova ljubav potrajati.
 

 

Happy birthday Jennifer Lopez, legendary icon - and your show in Vegas is next level

A video posted by Calvin Harris (@calvinharris) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene