Rijetko skupa u javnosti

Prije 23 godine proslavila se ulogom u kultnoj seriji, a danas je u sretnom braku sa 77-godišnjim glumcem

Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Galerija

Calista Flockhart, najpoznatija po ulozi u seriji ''Ally McBeal'', snimljena je kako sama šeće pse, bez društva Harrisona Forda.

Američka glumica Calista Flockhart simpatije gledatelja svijeta stekla je ulogom odvjetnice u seriji "Ally McBeal", a odoljeti joj nije mogao ni jedan od najvećih holivudskih šarmera Harrison Ford.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Kad bi pogledi govorili Predviđali su im brzi kraj ljubavi, ali legendarni glumac 22 godine mlađu suprugu i kolegicu i dalje čvrsto drži u naručju

Dobitnica Zlatnog globusa viđena je ovih dana u šetnji sa svojim psima Santa Monicom, u vrlo ležernom izdanju, bez šminke, ali s osmijehom na licu, no suprug ovog puta nije bio s njom, vjerojatno zbog opreza od  koronavirusa.

Harrison, kojemu je danas 77 godina, nedavno je otkrio tajnu njihova dugogodišnjeg braka za magazin Parade, i objasnio kako je stvar zapravo vrlo jednostavna.

"Ne razgovaraj, samo klimaj glavom", izjavio je Harrison i sve oduševio.

Inače, slavni par u javnosti nije zajedno snimljen od kolovoza prošle godine, ali u lipnju ove godine proslavit će desetu godišnjicu braka. Obično svoje vrijeme provode u Los Angelesu ili na ranču u Wyomingu, ali nedavno su odlučili doći u Kaliforniju zbog krize koju je uzrokovao koronavirus.

Calista i Harrison upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa, a zajedno su posvojili danas 19-godišnjeg sina Liama. Uz njega Harrison ima još četvero djece: 52-godišnjeg Billa, 50-godišnjeg Willarda, 32-godišnjeg Malcolma i 29-godišnju Georgiju, koje je dobio u brakovima s prve dvije supruge Mary Marquardt i Mellisom Mathison.

Harrison je nedavno počeo raditi na snimanju novog nastavka filma o legendarnom pustolovu Indiani Jonesu, ali je projekt zbog pandemije obustavljen.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) +0 Celine Dion (Foto: AFP) Celebrity Znate li tko je? Djevojčica s nepravilno odrezanim šiškama odrasla je legendarnu pjevačku divu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene