Bruce Jenner 2015. godine javno je potvrdio ono što se dugo šuškalo – da je promijenio spol i postao žena – Caitlyn. Iako se na prvu činilo da ga njegova slavna obitelj podržava, to se nije učinilo

Galerija


Nekad Bruce Jenner, danas Caitlyn Jenner, roditelj je desetero djece – njih šestero je biološko, a braku s Kris Jenner, zvijezdom realityja ''Keeping Up With The Kardashians'' bivši olimpijac prigrlio je i njezinih četvero.

Vezani članci Khloe i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Ovo je trenutno najluđi holivudski trač: Dvije reality sestre svađaju se oko 55-godišnjeg glumca? Slika nije dostupna Skandali koje žele sakriti zauvijek – obitelj puna tajni

U travnju 2015. godine Bruce je promijenio spol i postao žena, a tri godine kasnije progovorio je o životu koji vodi poslije svega. Kako kaže, danas većinu vremena provodi sama u svojoj kući.

Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images)
Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images)

''Imam puno djece, ali zbog očitih okolnosti održavanje bliskih odnosa s njima vrlo je teško. Svi imaju svoje živote i nastavili su ih voditi bez brige o meni. Svi smo mi ljudska bića koja su kratko na ovom planetu. Dođemo, odemo, a na kraju svega samo se nadamo da će naša obitelj biti prisutna'', priča Caitlyn.

Caitlyn Jenner (Foto: Pixsell)
Caitlyn Jenner (Foto: Pixsell)

U najnovijem intervjuu za Broadly Caitlyn je priznala da je promjenu spola planirala učiniti još s 39 godina, ali nije imala hrabrosti upustiti se u to. U braku je bila čak tri puta, a tek se zadnjih godina odlučila napraviti ono o čemu je, kako kaže, oduvijek sanjala. Njezina zadnja žena, Kris, majka slavnih Kardashianki, danas tvrdi da nije imala pojma što se događa u glavi tada njezina supruga.