70-godišnji Bruce Jenner postao je Caitlyn 2015. godine, a bivši olimpijac od tada je promijenio i životne navike.

Galerija


2015. godine olimpijac Bruce Jenner prvi se put službeno predstavio svijetu kao Caitlyn Jenner.

Vezani članci Caitlyn Jenner i Sofia Hutchins (Foto: AFP) Obje su nekad bile muškarci, a unatoč razlici od 46 godina, u sretnoj su vezi i planiraju vjenčanje Slika nije dostupna Promjena spola razlog razvoda? Bruce bio zapostavljen i nesretan

Ipak, Bruce je godinama bio najpoznatiji po braku s mozgom obitelji Kardashian, Kris Jenner, te zbog činjenice da je očuh slavnih sestara Kardashian i otac sestara Kendall i Kylie Jenner.

Ubrzo nakon razvoda od Kris, koji je okončan iste te 2015. godine, Bruce je osvanuo na naslovnici slavnog časopisa Vanity Fair u bijeloj haljini te s grudima i uz naslov "ja sam žena". Također, Caitlyn je ubrzo i pronašla ljubav u 46 godina mlađoj Sophiji Hutchins, koja je također prošla proces promjene spola.

Zanimljivo, 70-godišnja Caitlyn ima šestero biološke djece, a zapravo je roditelj desetero djece jer je u braku s Kris prigrlila, tada prigrlio, njezino četvero djece iz prijašnjeg braka. Iako je sve do travnja 2015. djelovao kao sretan otac i suprug, Jenner je tada odlučio prvi put progovoriti o svojoj dugogodišnjoj želji koju si je napokon mogao ispuniti.

Prije javne objave promjene spola, Caitlyn je bila i u braku s tri žene, a sve tri prekinule su sve kontakte s njom. Isto je bilo i s njezinom mnogobrojnom djecom, kojoj je sve to došlo kao ogroman šok. Caitlyn se našla osamljena te je priznala kako je prošle godine provodila većinu vremena sama u svojoj kući.

"Imam puno djece, ali zbog očitih okolnosti održavanje bliskih odnosa s njima vrlo je teško. Svi imaju svoje živote i nastavili su ih voditi bez brige o meni. Svi smo mi ljudska bića koja su kratko na ovom planetu. Dođemo, odemo, a na kraju se samo nadamo da će naša obitelj biti prisutna", ispričala je tada.

Sudeći po viđenom, podosta je promijenila i životne navike, pa je tako nedavno uhvaćena u Australiji na jednom balkonu kako puši te je izgledala poprilično nervozno i umorno.

Trebat će vam koji trenutak da prepoznate koji se glumac nalazi iza guste sijede brade i kose

Iako je promijenila spol, od nekih stvari iz prošlosti ne može pobjeći koliko god se trudila i koliko god kirurga posjetila. U to se uvjerite u našoj galeriji.