Caitlyn Jenner našalila se na račun vlastite promjene spola i spolnog organa.

Galerija


Caitlyn Jenner, koja je prije operacije promjene spola 2015. godine u svijetu bila znana i kao Bruce Jenner, javno se našalila na vlastiti račun i račun svog spolnog organa u showu glumca Aleca Baldwina "Comedy Central's Roast".

Vezani članci Caitlyn Jenner Prije nekoliko godina bila je muškarac i uspješan sportaš, a danas kao žena pozira u toplesima i ekstra kratkim suknjama Slika nije dostupna Stvarno svašta - Caitlyn Jenner ponovno želi postati Bruce

"Nisam ga odrezala, samo sam ga umirovila. I samo da vas podsjetim, napravio je Kylie Jenner, najmlađu milijarderku u povijesti. Napravio je i Kendall Jenner, najplaćeniju manekenku na svijetu", izjavila je 69-godišnja Caitlyn i pokazala da je puna samopouzdanja i da je zlobni komentari nimalo ne diraju.

Caitlyn se kao reality zvijezda proslavila sudjelovanjem u showu "Keeping Up with the Kardashians" kao Bruce Jenner, nedavno je izrazila želju da postane roditelj zajedno sa svojom partnericom, 22-godišnjom djevojkom Sophijom Hutchins, iza koje je također promjena spola. 

Na privatnom otoku milijardera: Ovaj slavni par može se pohvaliti besprijekornim tijelima bez mane