Nova godina, novi početak

Odlučila je sve promijeniti – ovo je njezin novi život!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Caitlyn Jenner proslavila 66. Rođendan u društvu svojih kćeri.

Caitlyn Jenner proslavila je svoj prvi rođendan kao žena. Bruce Jenner, rođen je na današnji datum 1949. godine, ali svoj 66. rođendan slavi u ženskom tijelu i s imenom Caitlyn. Za one koji ne prate priču o obitelji Kardashian – evo rekapitulacije cijele priče.

 

Thank you for all the birthday wishes! Celebrating my 66th with 66 memories from an incredible year... Link to full video in bio

A video posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Pogledaj i ovo Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Nevjerojatna transformacija! Prije nekoliko godina bila je muškarac i uspješan sportaš, a danas kao žena pozira u toplesima i ekstra kratkim suknjama

Bruce je inače bio uspješan sportaš. Osvojio je zlato na olimpijskim igrama u Montrealu 1976. u desetoboju, nakon čega je postao jedna od najomiljenijih javih osoba, a njegovo je bogatstvo procijenjeno na 100 milijuna dolara.

No dok je Kris gurala karijeru svojih kćeri, on je nekako ostajao sa strane i bavio se stvarima kojega ga zanimaju - poput slaganja maketa, helikoptera, vožnje na motoru ili provođenje više vremena sa svojim sinovima.

FOTO Ovo su Kardashiani danas, a evo kako su izgledali nekada!

Zadnjih se godinu dana sve češće šuškalo o tome da slavni Bruce Jenner želi postati žena. Svoju obitelj i brojne obožavatelje ostavio je bez teksta kada je javno priznao da će se podvrgnuti brojnim operacijama i tretmanima kako bi uistinu postao žena.

Danas je sretan i pokrenuo je svoj vlastiti show 'I Am Cait' u kojem progovara o svojem životu kao ženi. Njegova obitelj mu je najveća podrška, a svoj je prvi rođendan kao žena proslavio u društvu svojih žena.
 

 

Early birthday lunch with @caitlynjenner Happy birthday dad what an amazing year for you.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

 

Happy Birthday Caitlyn! Are you 66 or is Caitlyn 1? lol That was the debate at our bday lunch yesterday! Have the best day ever filled with lots of love & laughs! You have shown me what it's truly like to live an authentic life without caring what the world would think! I love you!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene