Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Caitlyn Jenner proslavila 66. Rođendan u društvu svojih kćeri.


Caitlyn Jenner proslavila je svoj prvi rođendan kao žena. Bruce Jenner, rođen je na današnji datum 1949. godine, ali svoj 66. rođendan slavi u ženskom tijelu i s imenom Caitlyn. Za one koji ne prate priču o obitelji Kardashian – evo rekapitulacije cijele priče.

 

Thank you for all the birthday wishes! Celebrating my 66th with 66 memories from an incredible year... Link to full video in bio

A video posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Vezani članci Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Prije tri godine bila je muškarac, a danas se na račun toga šali i uživa kao samopouzdana žena Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Nekad su obje bile muškarci, razlika između njih je 46 godina, a sad planiraju imati dijete zajedno

Bruce je inače bio uspješan sportaš. Osvojio je zlato na olimpijskim igrama u Montrealu 1976. u desetoboju, nakon čega je postao jedna od najomiljenijih javih osoba, a njegovo je bogatstvo procijenjeno na 100 milijuna dolara.

No dok je Kris gurala karijeru svojih kćeri, on je nekako ostajao sa strane i bavio se stvarima kojega ga zanimaju - poput slaganja maketa, helikoptera, vožnje na motoru ili provođenje više vremena sa svojim sinovima.

FOTO Ovo su Kardashiani danas, a evo kako su izgledali nekada!

Zadnjih se godinu dana sve češće šuškalo o tome da slavni Bruce Jenner želi postati žena. Svoju obitelj i brojne obožavatelje ostavio je bez teksta kada je javno priznao da će se podvrgnuti brojnim operacijama i tretmanima kako bi uistinu postao žena.

Danas je sretan i pokrenuo je svoj vlastiti show 'I Am Cait' u kojem progovara o svojem životu kao ženi. Njegova obitelj mu je najveća podrška, a svoj je prvi rođendan kao žena proslavio u društvu svojih žena.
 

 

Early birthday lunch with @caitlynjenner Happy birthday dad what an amazing year for you.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook