Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Emotivan govor u kojem Caitlyn Jenner poziva na prihvaćanje transrodnih osoba odjeknuo je svijetom i brojni su je podržali putem društvenih mreža.


Caitlyn Jenner nekad poznata kao Bruce, ostvarila je svoj san i postala žena. U zadnjih je nekoliko mjeseci u centru medijske pažnje, a pažnju je privukao i njezin govor koji je održala na dodjeli sportskih nagrada ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly Award). Nakon što joj je uručena Arthur Ashe nagrada za hrabrost održala je govor u kojem je prepričala svoju priču, ali i naglasila da postoji mnogo mladih koji pokušavaju živjeti život transrodne osobe.

Iako više nije muškarac i dalje voli žene - ima novu curu

Vezani članci Andrija Jarak Informativni program Nove TV dobio zahvalnicu Građevinskog fakulteta za izvještavanje o potresu Nove hrvatske riječi, ilustracija Izabrane najbolje hrvatske nove riječi: Saznajte što su rukozborac, kihobran i dišnik te koje su još ideje bile predložene

Emotivan govor u kojem poziva na prihvaćanje transrodnih osoba odjeknuo je svijetom i brojni su je podržali putem društvenih mreža.

'Prava istina je da do prije nekoliko mjeseci nisam srela transrodne osobe, ljude poput mene. Nikad! Sama sam se nosila sa svojom situacijom, u privatnosti. To je postalo dugo putovanje educiranja, na kojemu sam se prosvijetlila, suočila i otvorila oči. Bilo je i nadahnuća, ali i zastrašujućih trenutaka. Ljudi sada u cijelom svijetu znaju za transrodnost i što je to', rekla je Caitlyn koja je dobila pohvale i za elegantnu bijelu haljinu.

Kao znak podrške, na dodjelu nagrade došla su sva njezina djeca.
 

 

SQUAD

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook