Caitlyn Jenner (FOTO: Instagram)
Caitlyn Jenner (FOTO: Instagram)

Caitlyn Jenner objavila je uznemirujuću fotografiju i svima odaslala snažnu poruku.


Krvava nosa, bez šminke i u kućnom ogrtaču Caitlyn Jenner pozirala je u spavaćoj sobi. Prizor je to koji je zaprepastio brojne obožavatelje na Instagramu, koji su se odmah zapitali što se dogodilo sa slavnim olimpijcem Bruceom Jennerom koji više od dvije godine živi pod imenom Caitlyn. Iako nije jasno dala do znanja o čemu se radi, nagađa se da se TV zvijezda bori s karcinomom kože.

Vezani članci Sunce, ilustracija - 2 Sunce je zdravo, ali nosi i brojne opasnosti. Pročitajte savjete stručnjaka i saznajte na što treba posebno obratiti pozornost Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Tajne koje su desetljećima skrivali ugledale su svjetlo dana i potpuno šokirale javnost i njhove bližnje

"Nedavno su mi odstranili dio nosa koji je oštećen zbog sunca. Na sebi imajte zaštitu od sunca", upozorila je Jenner na Instagramu.

 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Ista je sudbina prije dvije godine zadesila i Hugha Jackmana, koji je također uklonio kancerogenu tvorbu s lica, a krajem prošle godine karcinom kože vratio se i slavnoj glumici Melanie Griffith, koja je istu bolest već pobijedila 2009. godine.