Sigurni smo da se jako dobro sjećate drame oko promjene spola nekad Brucea Jennera u Caitlyn. Čini se kako bi se sve to moglo ponoviti.


Ako je vjerovati stranim medijima Caitlyn Jenner mogla bi ponovno postati Bruce Jenner! Ruku na srce, nama ta vijest zvuči 'malo' nategnuto. Bruce je cijeli život znao da je rođen u pogrešnom tijelu. Iako je funkcionirao kao muškarac, otac i suprug, želja da postane žena uvijek je bila potisnuta negdje u njemu.

Jenner otkrio zašto je doista promijenio spol

Vezani članci Caitlyn Jenner Prije nekoliko godina bila je muškarac i uspješan sportaš, a danas kao žena pozira u toplesima i ekstra kratkim suknjama Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Nekad su obje bile muškarci, razlika između njih je 46 godina, a sad planiraju imati dijete zajedno

Sada bi trebali povjerovati kako se Caitlyn preko noći pokajala što je postala žena. Vječiti 'bliski izvori' i ovaj put znaju problematiku stvari. Caitlyn je navodno nesretna, depresivna, osjeća se neželjenom i ružnom. Iako su obitelj i prijatelji cijelo vrijeme bili uz nju, ona se ipak ne osjeća dobro u ženskoj koži iako je nakon operacije izjavila kako nikada u životu nije bila sretnija.

Caitlyn će navodno dobro razmisliti hoće li se upustiti u još jednu promjenu spola i proći svu silu, vrlo bolnih i kompliciranih, operacija još jednom. Isti bliski izvori tvrde kako Caitlyn nikada nije bila nesretnija nego sada. Iako je proglašena za ženu godine, ona sada silno želi ponovno biti muškarac. Znastvena fantastika ili se u ovoj priči ipak krije neka istina?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook