Caitlyn Jenner nekada je bila Bruce koji je bio oženjen za mamu Kardashian, Kris Jenner.

Galerija


Caitlyn Jenner nekada je bila Bruce koji je bio oženjen za mamu Kardashian, Kris Jenner. Bruce je bio poznati olimpijac, a uz to je poznat kao otac slavnih sestara Jenner, Kendall i Kylie, ali i očuh slavnih sestara Kardashian.

Vezani članci Klan Kardashian-Jenner Klan Kardashian-Jenner oprostio se od publike, Kim je tek na kraju otkrila detalj koji nitko nije znao Caitlyn Jenner Sophia Hutchins (Foto: Profimedia) Promijenile su spol, žive zajedno, no ona tvrdi kako nema ništa s 46 godina starijom prijateljicom

Iako se o tome šuškalo mjesecima prije, Bruce je 2015. godine postao Caitlyn, iako je priznao kako je godinama pio hormone.

Otkrio je i kako je to prestao činiti kada je njegova veza s Kris postala ozbiljnija, a par se vjenčao davne 1992. godine. Kada se brak raspao te se dogodila velika fizička transformacija, Caitlyn je otkrila svoju pravu seksualnost.

"Nikada me nisu privlačili muškarci, već isključivo žene, no sada se želim deklarirati kao aseksualna osoba."

Još od 2017. godine Caitlyn se ne odvaja od 23-godišnje manekenke Sophije Hutchins, koja je nekada također bila muškarac.

Naime, Sophia se prije zvala Scott, a danas duo živi u zajedničkoj vili, zajedno ima psa i navodno uskoro planira vjenčanje, no nikada nisu priznale da su zajedno. Unatoč razlici od čak 46 godina, djevojke se, čini se, odlično slažu, a jučer su se pojavile zajedno na crvenom tepihu dodjele sportskih nagrada ESPYs u Los Angelesu.

Sophia je blistala u kratkoj, plavoj haljinici, dok se Caitlyn malo više pokrila u crnom kombinezonu koji je na gornjem djelu imao čipku. Iako su rado pozirale fotografima, o svojoj vezi opet nisu govorile.

Sophia je nekoliko puta u intervjuima otkrila kako ju je upravo Caitlynina priča potaknula na promjenu spola, a u to je vrijeme još studirala.

Progovorilo osoblje Wimbledona: "Meghan Markle bila je prava noćna mora"