Susan Sykes ima prigodno umjetničko ime Busty Heart pod kojim nastupa po cijelom svijetu i šokira ljude, a gledat ćemo je i u našem Supertalentu.

Galerija


Prošle godine domaća publika ostala je šokirana nastupom golog slikara u "Supertalentu".On je tada pred svima slikao spolnim organom, među ostalim i portret Davora Bilmana, a ove godine na pozornicu će stići  jedna osebujna dama koja je jednim drugim intimnim dijelom razbija baš sve što joj se nađe pod rukom, odnosno grudima. I da, dobro ste pročitali.

Vezani članci Davor Bilman i Maja Šuput (Foto: Instagram) Bilman se pohvalio selfijem s Majom Šuput: "Neki su svoje gumbe postiskali, a neki još čekaju" Obitelj Vukina (Foto: Nova TV) Nastup koji je podijelio publiku i žiri: Mrljanje bojom ili zaokružena, dirljiva obiteljska priča?

Njezino je ime Susan Sykes, a riječ je o 58-godišnjoj Amerikanki iz Massachusettsa koja po svijetu nastupa pod umjetničkim imenom Busty Heart. Ona je glumica koja je glumila i u filmovima "The Dictator" te "Deported", a dosad se pojavila i u nekoliko popularnih televizijskih showova, među kojima su "America's Got Talent" te "Botched".

Nadimak "Prsato Srce" zaradila je još u srednjoj školi, no u jednom je intervjuu istaknula kako je neko vrijeme bila jako iskomplesirana zbog gigantskog poprsja koje je prirodno. Pitate se kada je njezina karijera počela bujati? Bilo je to davne 1986. godine na utakmici Boston Celticsa.

Susan je dobila besplatne karte, a one su bile numerirane pored NBA zvijezde Johna Salleyja.

Kada su se kamere okrenule prema njemu, Susan je počela tresti grudi i to je bilo sasvim dovoljno da se pročuje o njoj, odnosno o njezinu tjelesnom adutu koji će sutra na pozornici domaćeg Supertalenta razbijati limenke, palicu, ali i lubenicu na kojoj je isprintana slika Bilmanove glave. 

Na svom talentu Susan radi od 23. godine, nikad nije upoznala nikog s istim talentom te drži svjetski rekord u njemu. 

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.