Gledajte u Supertalentu

Godinama je imala komplekse zbog gigantskog poprsja, a danas njime razbija lubenice

Busty Heart (Foto: Nova TV) - 10 Busty Heart (Foto: Nova TV) - 10 Nova TV 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Busty Heart (Foto: Nova TV) Busty Heart (Foto: Nova TV) Busty Heart (Foto: Nova TV) Busty Heart (Foto: Nova TV) Busty Heart (Foto: Screenshot Nova TV) Busty Heart (Foto: Screenshot Nova TV) Busty Heart (Foto: Screenshot Nova TV) Busty Heart (Foto: Nova TV) - 10 Busty Heart (Foto: Nova TV) - 9 Busty Heart (Foto: Nova TV) - 8 +5 Busty Heart (Foto: Nova TV) - 6 Galerija

Susan Sykes ima prigodno umjetničko ime Busty Heart pod kojim nastupa po cijelom svijetu i šokira ljude, a gledat ćemo je i u našem Supertalentu.

Prošle godine domaća publika ostala je šokirana nastupom golog slikara u "Supertalentu".On je tada pred svima slikao spolnim organom, među ostalim i portret Davora Bilmana, a ove godine na pozornicu će stići  jedna osebujna dama koja je jednim drugim intimnim dijelom razbija baš sve što joj se nađe pod rukom, odnosno grudima. I da, dobro ste pročitali.

Pogledaj i ovo Damiano Roi (Foto: Nova TV) Stiglo njegovo vrijeme? Iskrenim suzama i glasom pokorio je žiri i publiku, a da je iznimno talentiran smatrao je i Oliver

Njezino je ime Susan Sykes, a riječ je o 58-godišnjoj Amerikanki iz Massachusettsa koja po svijetu nastupa pod umjetničkim imenom Busty Heart. Ona je glumica koja je glumila i u filmovima "The Dictator" te "Deported", a dosad se pojavila i u nekoliko popularnih televizijskih showova, među kojima su "America's Got Talent" te "Botched".

Nadimak "Prsato Srce" zaradila je još u srednjoj školi, no u jednom je intervjuu istaknula kako je neko vrijeme bila jako iskomplesirana zbog gigantskog poprsja koje je prirodno. Pitate se kada je njezina karijera počela bujati? Bilo je to davne 1986. godine na utakmici Boston Celticsa.

Susan je dobila besplatne karte, a one su bile numerirane pored NBA zvijezde Johna Salleyja.

Kada su se kamere okrenule prema njemu, Susan je počela tresti grudi i to je bilo sasvim dovoljno da se pročuje o njoj, odnosno o njezinu tjelesnom adutu koji će sutra na pozornici domaćeg Supertalenta razbijati limenke, palicu, ali i lubenicu na kojoj je isprintana slika Bilmanove glave. 

Na svom talentu Susan radi od 23. godine, nikad nije upoznala nikog s istim talentom te drži svjetski rekord u njemu. 

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene