Mama zna najbolje

'NIKADA NISAM TREBAO OŽENITI GLUMICU' - sada je malo kasno za kajanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Par se upoznao 1981. na setu 'The Merv Griffin Show'. Zaljubili su se i sedam godina kasnije vjenčali. Brak je bio kratkov vijeka jer su se razveli već 1993. Ipak, razvod nije bio definitivni kraj.

Čini se kako slavni Burt Reynolds u zadnje vrijeme stalno zbog nečega žali. Nedavnoj je priznao kako žali što se slikao obnažen i prizano da je bio pijan k'o 'letva', sada pak žali što se ikada oženio glumicom Loni Anderson, a to mu potpuno vjerujemo.

Pogledaj i ovo Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Dojadilo mu? Seve šuti ali Igor se oglasio: Na Instagramu jasno dao do znanja što misli o navodnim problemima u braku

Dovoljno je znati da je sam čin razvoda trajao nevjerojatne 22 godine! To se dogodilo tek kada je glumac ispaltio bivšoj supruzi sav novac i to sa kamatama!

Burt se prisjećao kako je sa svojom budućom suprugom hodao ka oltaru u kapelici koja je bila sagrađena samo za tu prigodu, njegova majka koja je stajala po strani s neodobravanjem je gledala u sina i tiho izgovorila 'Ne'. Burt kaže kako je tek kasnije shvatio da je mama uvijek u pravu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene