Par se upoznao 1981. na setu 'The Merv Griffin Show'. Zaljubili su se i sedam godina kasnije vjenčali. Brak je bio kratkov vijeka jer su se razveli već 1993. Ipak, razvod nije bio definitivni kraj.


Čini se kako slavni Burt Reynolds u zadnje vrijeme stalno zbog nečega žali. Nedavnoj je priznao kako žali što se slikao obnažen i prizano da je bio pijan k'o 'letva', sada pak žali što se ikada oženio glumicom Loni Anderson, a to mu potpuno vjerujemo.

Vezani članci Oglas za ženidbu Na domu zdravlja osvanuo oglas za ženidbu: Traži medicinsku sestru ''zdrave loze'' koja rađa mušku djecu Miroslav i Indira Levak Naše zvijezde o tajnama uspješnih brakova i veza: "Kad bih to znala odgovoriti, milijune bih imala"

Dovoljno je znati da je sam čin razvoda trajao nevjerojatne 22 godine! To se dogodilo tek kada je glumac ispaltio bivšoj supruzi sav novac i to sa kamatama!

Burt se prisjećao kako je sa svojom budućom suprugom hodao ka oltaru u kapelici koja je bila sagrađena samo za tu prigodu, njegova majka koja je stajala po strani s neodobravanjem je gledala u sina i tiho izgovorila 'Ne'. Burt kaže kako je tek kasnije shvatio da je mama uvijek u pravu.