Prašina oko intervjua Brucea Jennera s Diane Sawyer još se nije slegla. Sada se oglasio i Bruceov najstariji sin Burt


Najstariji sin  Brucea Jennera, Burt oglasio se na svom Twitter profilu i okomio na dvoličnjake koji si se s njegovim ocem sprdali, a sada ga odjednom podržavaju.

Bivša supruga: 'Čuvala sam njegovu tajnu godinama, bilo je iscrpljujuće'

Vezani članci Lady Gaga Poznato je da je sklona eksperimentima, no ovakvu promjenu za koju ima dobar razlog nitko nije očekivao! Miley Cyrus - 2 Zabranjen im ulazak u zemlju: Ovim zvijezdama ni slava ni bogatstvo nisu pomogli s vlastima

Nakon intervjua koji je Bruce dao Diane Sawyer mnoge poznate osobe oglasile su se na društvenim mrežama dajući mu podršku pri odluci da postane žena.

Twitt koji je naljutio mnoge: 'Čovječe, drago mi je što sam pobjegao na vrijeme'

Burt tvrdi kako su se neki od njih ismijavali Bruceu, a sada pokušavaju dohvatiti dio njegove slave i cijele situacije koja je nastala oko njega.

Burt je napisao, 'Jedva se suzdržavam ne objaviti neka imena ljudi koji mog oca nikada nisu podržavali, a sada ga odjednom podržavaju'.

Među prvima koji su svoju podršku dali Jenneru bili su Oprah, Perez Hilton, Ellen DeGeneres, Lavrene Cox, Portia de Rossi, Rob Lowe, Jimmy Fallon, Miley Cyrus, Lady Gaga i mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook