Prašina oko intervjua Brucea Jennera s Diane Sawyer još se nije slegla. Sada se oglasio i Bruceov najstariji sin Burt


Najstariji sin  Brucea Jennera, Burt oglasio se na svom Twitter profilu i okomio na dvoličnjake koji si se s njegovim ocem sprdali, a sada ga odjednom podržavaju.

Bivša supruga: 'Čuvala sam njegovu tajnu godinama, bilo je iscrpljujuće'

Vezani članci Miley Cyrus i Cody Simspon (Foto: Screenshot) Pjevačica objavila bizarnu snimku na kojoj polugola razmjenjuje poljupce s mlađahnim dečkom Tom Cruise mlad (Foto: Getty) Neke zvijezde odazivaju se samo na nadimke ili izmišljena imena: Znate li tko je Nicholas Kim Coppola?

Nakon intervjua koji je Bruce dao Diane Sawyer mnoge poznate osobe oglasile su se na društvenim mrežama dajući mu podršku pri odluci da postane žena.

Twitt koji je naljutio mnoge: 'Čovječe, drago mi je što sam pobjegao na vrijeme'

Burt tvrdi kako su se neki od njih ismijavali Bruceu, a sada pokušavaju dohvatiti dio njegove slave i cijele situacije koja je nastala oko njega.

Burt je napisao, 'Jedva se suzdržavam ne objaviti neka imena ljudi koji mog oca nikada nisu podržavali, a sada ga odjednom podržavaju'.

Među prvima koji su svoju podršku dali Jenneru bili su Oprah, Perez Hilton, Ellen DeGeneres, Lavrene Cox, Portia de Rossi, Rob Lowe, Jimmy Fallon, Miley Cyrus, Lady Gaga i mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook